مهارت تهیه ۷ غذای سنتی در اردبیل به ثبت ملی رسید

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل گفت: تاکنون مهارت تهیه ۷ غذای سنتی در استان اردبیل به ثبت ملی رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل،کریم لطفی، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اعلام این خبر تصریح کرد: این خوراکی‌ها شامل کته نان با سبزیجات، پیچاق قیمه، قره حالوا، قیماق، هدیک آشی، فطیر مشگین شهر و قوروت است.

او افزود: تمامی مهارت‌های ذکر شده در میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده تا علاوه بر صیانت از آن، بتوان نسبت به معرفی گسترده‌تر غذا‌های سنتی استان اقدام کرد.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همچنین از تهیه پرونده ثبت ملی مهارت تهیه باسدیرما پلو، خشیل موران، قره شیقالات و شیرینی سه گوش خبر داد.

لطفی تاکید کرد: ثبت ملی آثار فرهنگی، تاریخی و طبیعی فرصتی با هدف انتقال میراث فرهنگی و تاریخی به آیندگان با جدیت دنبال می‌شود که در این میان تقویت گردشگری غذا با ثبت مهارت تهیه غذا‌های سنتی حمایت می‌شود.

انتهای پیام/ح

ثبت ملی غذاهای سنتی در اردبیل

برچسب ها: غذای سنتی ، ثبت ملی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.