بهگزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، اوخر هفته گذشته بود که با ورود سامانه جدید بارشی و کاهش دما در کشور پیک مصرف برق نیز پس از چند روز افزایش متوالی روند کاهشی به خود گرفته و در کانال ۴۲ هزار مگاوات باقی مانده بود.
همزمان با افزایش دما در نقاط مختلف کشور و استفاده هرچه بیشتر از سیستمهای سرمایشی، پیک مصرف برق نیز روند صعودی به خود گرفته و به مرز ۴۶ هزار مگاوات رسیده است.
بیشتر بخوانید: نیاز مصرف تابستان پیش رو ۸۸۸۰ مگاوات برآورد شد/ آغاز فعالیتهای مصرف بهینه برق برای پیک تابستان
اما از روز گذشته با افزایش دما در نقاط مختلف کشور و استفاده هرچه بیشتر از سیستمهای سرمایشی که بخش عمدهای از مصرف برق فصل تابستان را به خود اختصاص دادهاند پیک مصرف دوباره روندی صعودی به خود گرفته و به مرز ۴۶ هزار مگاوات رسیده است.
اوج مصرف برق کشور در ساعت ۱۴:۳۱ دقیقه روز گذشته به ۴۵ هزار و ۸۶۲ مگاوات رسیده بود که این رقم در مقایسه با پیک مدت مشابه هفته گذشته حدود دو هزار و ۳۰۰ مگاوات افزایش یافته است.
روز گذشته کل مبادلات برق کشور حدود یک هزار و ۶۲۳ مگاوات بوده است که از این میزان یک هزار و ۴۶۷ مگاوات مربوط به صادرات و ۱۵۶ مگاوات مربوط به واردات برق بوده است. همچنین در روز گذشته میزان ذخیره نیروگاهها به پنج هزار و ۷۰۸ مگاوات و مصرف برق صنایع نیز به چهار هزار و ۲۸۶ مگاوات رسیده بود.
انتهای پیام/