وزیر صمت:

سازمان حمایت در برخورد با متخلفان ترس نداشته باشد/قیمت‌ها توسط سامانه‌های آنلاین کنترل شود

رحمانی گفت: سازمان حمایت در برخورد با دلالانی که قیمت‌ها را در فرایند توزیع چندین برابر افزایش می‌دهند، ترس نداشته باشد.

متخلفان دانه درشت نباید احساس امنیت داشته باشندبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا رحمانی وزیر صمت در نشست هم‌اندیشی برنامه‌های نظارتی سال ۹۸ با محوریت طرح ویژه ماه مبارک رمضان با بیان اینکه نظارت ها باید توسط مردم احساس شود، اظهار کرد: یکی از انتقاداتی که قبلا مطرح می شد، ضعف در نظارت بود، چنانچه قیمت برخی کالاها به طور سرسام آور افزایش می یافت.

وی با تاکید بر اینکه متخلفان دانه درشت نباید احساس امنیت داشته باشند، افزود: از سازمان حمایت انتظار داریم با آن دسته از افراد که با دلالی، قیمت ها را در فرایند توزیع چندین برابر افزایش می دهند، برخورد کند و در برخورد با متخلفان ترس نداشته باشد.


بیشتر بخوانید: مواد اولیه، نقدینگی و بازار از الزامات تولید/ جنگ اقتصادی همراه با جنگ رسانه‌ای است


رحمانی ادامه داد: به جای صرف زمان بازرسان برای برخورد با مواردی همچون عدم درج قیمت و ارائه فاکتور، باید زمان آنها را بیشتر به کنترل قیمت نهایی کالاها اختصاص دهیم و برخوردها از مبدا تولید و عرضه باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه مردم باید در کف بازار احساس کنند که بی پناه نیستند و سازمان حمایت پیگیر حقوق آنهاست، اظهار کرد: فروشنده و تامین کننده هم باید بدانند که با آنها تعارف نداریم و با هر تخلفی برخورد می کنیم، در این شرایط است که تخلفات کاهش می یابد.

وی افزود: ضرورت دارد که به اتاق اصناف و اتحادیه ها در حوزه نظارت فرصت بیشتری داده شود و آنها نیز در این زمینه نشان داده اند که از اراده لازم برای برخورد با متخلفان برخوردارند.

فروش یک آب معدنی هم به صورت آنلاین ثبت شود

رحمانی با اشاره به لزوم به روزرسانی سیستم های نظارت گفت: قیمتها باید توسط سامانه های آنلاین و یکپارچه کنترل شود که در این خصوص سامانه انبار و تجارت را داریم و در ادامه باید به سمتی برویم که فروش یک آب معدنی هم به صورت آنلاین ثبت شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت تنظیم و نظارت بازار ماه مبارک رمضان، افزود: سال گذشته به دلیل برخی شرایط نظارت با دشواری هایی روبرو بود، چراکه از یک سو حقوق مردم در میان بود، از سوی دیگر مشکلاتی همچون منابع مالی و... برای سازمان حمایت وجود داشت.

وی با بیان اینکه دشمنان با اجرایی شدن تحریم ها گمان می کردند دمینوی تعطیلی واحدهای تولیدی در سه ماه پایانی سال ۹۷ آغاز می شود، اظهار کرد: در داخل نیز برخی اعتقاد داشتند که واحدهای تولیدی با مشکلات جدی روبرو می شوند که در این باره با وجود پتانسیل بحران در برخی حوزه ها همچون خودرو و... با اتخاذ تدبیری، این نقشه دشمنان برباد رفت.

رحمانی با اشاره به ثبت نام یک میلیون و یکصدهزار نفر برای دریافت خودرو، گفت: این میزان ثبت نام درحالی اتفاق افتاد که خودروسازی در حال تعطیلی بود، قطعه سازان هم از شرکت های خودروسازی طلب داشتند و به دلیل تحریم مشکل تامین قطعه به وجود آمده بود.

وی افزود: تولید کلید حل این مشکل بود که با اقدامات مناسب، منابع مالی خودروسازان تهیه و تولید افزایش یافت که نتیجه اش حل نسبی مشکل بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: هیچکدام از مشکلاتی که در سال گذشته وجود داشت تبدیل به بحران نشد و این مهم با روحیه جهادی اتفاق افتاد.

رحمانی با تشبیه شرایط امسال به سال گذشته گفت: برای غلبه بر مشکلات باید اقدامات سال گذشته را ادامه دهیم که در این خصوص مهمترین استراتژی وزارتخانه را بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری، حفظ وضع فعلی تولید و رونق آن قرار داده ایم.

واحدهای غیرفعال سرامیک، کاشی و پوشاک فعال می شوند

وزیر صمت افزود: همچنین ظرفیت های تولیدی غیرفعالی وجود دارد که در قدم دوم باید آنها را فعال کنیم؛ برخی از این ظرفیت ها همچون تولید سرامیک و کاشی، پوشاک و... به دلیل فناوری بروز، امکان فعال شدنش وجود دارد و صرفا نیاز به بازار دارند و برخی صنایع هم به دلایلی همچون تکنولوژی قدیمی امکان فعال شدنش وجود ندارد.

رحمانی ادامه داد: واحدهای تولیدی به نقدینگی نیاز دارند که باید بانک ها این نیاز را رفع کنند و بحث دیگر تامین مواد اولیه داخلی و خارجی مورد نیاز تولید است که در این خصوص باید برنامه ریزی لازم صورت گرفته و شرایط به صورت آنلاین بررسی شود.

وی اضافه کرد: شرکتی نباید به خاطر کمبود مواد اولیه تعطیل شود و باید وضعیت مواد اولیه واحدها به خصوص واحدهای مهم که تولیداتشان با زندگی روزمره مردم سروکار دارد را به لحظه پیگیری کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: برای رسیدگی به این مسائل در وزارتخانه ستادهای مختلفی در حوزه های صنعت و معدن تشکیل شده است که شبانه روزی فعال بوده و استان ها باید به موقع شرایط واحدهای تولیدی را به این ستاد ها اطلاع دهند.

وی افزود: زمانی که در جنگ اقتصادی هستیم، باید مثل یک قرارگاه سازماندهی کنیم و همه پای کار باشیم.

رحمانی در پایان اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند از فرصت های تحریم استفاده کنیم که در وزارت صنعت، معدن وتجارت این توصیه را جدی گرفته ایم که یکی از آنها افزایش صادرات است.

انتهای پیام/

مردم باید در کف بازار احساس کنند که بی پناه نیستند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
در بحث گرانی خودرو دیدیم که سازمان حمایت از کی حمایت کرد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۶ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
ما که کنترل و نظارتي نميبينيم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۹ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
سازمان حمايت از کي؟ از مصرف کننده که حمايتي نميشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۸ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
همين سايت هايي که قيمت ميزنن باعث ميشن همه چي گرونتر بشه ودلالي راه بيوفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۳ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
باید از قشر ضعیف مسول بشه که مثل شهید رجایی درک مظلومین رو بکنه
Iran (Islamic Republic of)
هرمس
۲۳:۱۶ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
توی مملکتی که قیمت پیاز برسه به گوشت، قیمت خودرو برسه به قیمت خونه، و قیمت خونه برسه به قیمت خرید کارخانه ، چه کنترلی از این وزیر میخواد بربیاد!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۰ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
زودتر این کار انجام شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۲ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
خود مسئولان همدست گرانفروشان هستن نمونه اش خودروسازان
Iran (Islamic Republic of)
سرباز امام زمان
۲۲:۱۸ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
آقای رحمانی سازمان حمایت از مصرف کننده و....وظایف این ادارات چیست
Iran (Islamic Republic of)
سنا
۲۱:۴۸ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
مگر سازمان حمایتم داریم در سفر تشریفات داشتند حتما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
این حرفا فقط شعاره.این قول و وعده ها هم میره پیش قول و وعده های قبلیشون
Iran (Islamic Republic of)
راستگو
۲۰:۰۴ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
کجای بازار رو پارسال مدیریت کردن برای مردم ؟؟؟
کجا به بحران نرسید؟؟؟
قیمت خودروها تا 300 درصد رشد کرده و هنوز هم مهار نشده؟؟؟
این بابا وزیرکدوم کشوره؟؟؟
از وضعیت کدوم کشور داره حرف میزنه که ما بی خبریم؟؟؟
رب گوجه و پیاز و سیب زمینی هم نمیتونن اداره کنن؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۹ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
آقای وزیر یه فکری برای این شرکتهای خودرو ساز کنیدمخصوصا کرمان موتور چرا هیچ کس از اینا سئوال نمیکنه چرا بامردم بدبخت این جوری رفتار میکنید .یه ماشین تومهرماه ثبت نام کردم اون موقع قیمت بازارش ۱۹۰بود الان برداشته قیمت اعلام کرده ۲۶۰.اخه وجدان هم خوب چیزیه خوب موقع ثبت نام میگفتید چه قیمتی ممکنه پیدا کنه واقعا شرم بر شما
Iran (Islamic Republic of)
صدای ملت
۱۸:۵۱ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
آقای وزیر شما را به خدا حرفی از کنترل قیمت نزنید
ما خیلی گناه داریم
هر وقت شما بحث کنترل قیمتها را مطرح می کنید بی شک گرانی جدیدی در بازار در راه است
Iran (Islamic Republic of)
هاشم
۱۸:۰۱ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
بالاخره جناب وزیر اعتراف کردن که خودروسازان داشتن ورشکست میشدن!
و به لطف پیش فروش و خریدهای مردم همیشه درصحنه باقیمتهای نجومی،همچنان مافیای فرغون سازان ادامه خواهدداشت..
واقعا شهداشرمنده ایم....
Iran (Islamic Republic of)
علوى
۱۵:۴۷ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
أقاى وزير قيمت ها روزانه افزايش پيدا ميكند حتى در فروشگاه هاى بزرك تصور ميشود حضرات تو مملكت نيستن تافكرى به حال اين مردم كه هر ساعت فقيرتر از ساعت قبل ميشوند فقط خداوند به ما رحم كند ازبس شرمند خانواده شديم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
حتما آقای وزیر کرایه خونه ندارند و خیلی خرج های دیگر که نمی دانند قیمتها سر به فلک کشیده،دو میلیون حقوق را برای یک خانواده 4 نفره تقسیم کنید ببینید کم میآورند یا نه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۹ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
فقط بگوییدشهداشرمنده ایم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
تنها چیزی که کنترل نمیشه قیمت هاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
ی فکری بحال این قیمت های افسار گسیخه کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۶ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
جناب وزیرگرانی بسیاری ازکالاهابه 300 درصدرسید بحران دیگرچیست؟این روندهمچنان باسرعت ادامه دارد قراربودقیمت خودرورادرست کتید که قیمت آن سربه فلک کشید
آخرین اخبار