رشد چشمگیر خدمات بهداشتی در لرستان بعد از انقلاب

رئیس شبکه بهداشت بروجرد گفت: توسعه خدمات بهداشتی در سطح شهر و روستا‌ها بعد از انقلاب رشد قابل توجهی یافته و منجر به مبارزه جدی با بیماری‌های واگیرو غیر واگیر شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،رئیس شبکه بهداشت بروجرد گفت: توسعه خدمات بهداشتی در سطح شهر و روستا‌ها بعد از انقلاب رشد قابل توجهی یافته و منجر به مبارزه جدی با بیماری‌های واگیرو غیر واگیر شده است.

محمد کاکاوند بیان کرد: مراکزبهداشتی درمانی این شهرستان از هشت مورد قبل انقلاب به ۲۵ مرکزدر بعد از انقلاب افزایش یافته و اکنون مجموع روستا‌های ۲ بخش مرکزی و اشترینان این شهرستان زیر پوشش خدمات بهداشتی قرار دارند.
وی اظهار داشت: مجموع خانه‌های بهداشت روستایی از ۳۰ مورد در قبل انقلاب به ۸۴ خانه افزایش یافته است.
رئیس شبکه بهداشت بروجرد مجموع بهورزان آموزش دیده شهرستان را ۱۹۳ نفراعلام کرد وافزود: قبل از انقلاب این شهرستان فاقد بهورز مجرب و متخصص و فارغ التحصیل مراکز دانشگاهی بود.
کاکاوند اضافه کرد: به برکت انقلاب پوشش واکسیناسیون اطفال ومراقبت‌های ویژه قبل و بعد از بارداری دراین شهرستان از ۱۰ درصد در قبل انقلاب به ۱۰۰ درصد رسید.
وی ادامه داد: کنترل و پایش کیفیت آب شرب قبل انقلاب دراین شهرستان وجود نداشته اکنون به ۱۰۰ درصد رسیده است.
رئیس شبکه بهداشت بروجرد مجموع نیرو‌های بهداشتی شاغل تخصصی را ۲۱۰ تن در بعد انقلاب عنوان کرد و گفت: مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری و مشاوره قبل ازدواج در بروجرد در قبل انقلاب وجود نداشته و اکنون به برکت نظام این مراکز و واحد غربالگری سرطان و درمان بستراشترینان راه اندازی شده است.
کاکاوند افزود: قبل انقلاب ۲ بیمارستان وجود داشت که هم اکنون چهار بیمارستان و ۲ مرکز جراحی فعال در این شهرستان وجود دارد.
وی اظهار داشت: دراین شهرستان ۳۸۶ تخت بیمارستانی فعال وجود دارد که قبل انقلاب ۹۰ مورد بود و اکنون تخت‌های مصوب ۵۵۷ تخت است.
رئیس شبکه بهداشت بروجرد ادامه داد: در قبل انقلاب تخت‌های ویژه ICU، CCU وجود نداشته و اکنون به برکت انقلاب ۸۹ تخت فعال وجود دارد که در هر زمان ۱۰۰ درصد در حال پذیرش بیمار است.
کاکاوند مجموع تخت‌های فعال را ۴۳۸ در مرکز درمانی بروجرد و بیمارستان کوثراعلام کرد، و ادامه داد: قبل انقلاب بخش دیالیز در این شهرستان فعال نبود و اکنون این بخش در ۲ بیمارستان شهر و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد.
وی با اشاره به بهره برداری ازبیمارستان آیت الله بروجردی به عنوان دستاورد مهم برای تحول بخش بهداشت و درمان اضافه کرد: بخش داخلی، ریه، گوارش، آنکولوژی ودیالیز این بیمارستان و اورژانس فعال بوده و بخش آی سی یو و اتاق عمل به زودی راه اندازی خواهد شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد با بیان اینکه اکنون ۱۰۸ پزشک عمومی در این شهرستان فعالیت می‌کند، گفت: قبل انقلاب مجموع پزشکان عمومی ۱۱ و پزشکان متخصص هفت تن بود که الان به ۱۱۴ نفر رسیده است.

انتهای پیام /ب

افزایش مراکز درمانی حاصل چهل سال توجه نظام به بهداشت و درمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.