رئیس اداره عملیات پلیس راهور استان همدان:

نقش ۷ درصدی خودرو‌های سنگین در تصادف شهری

رئیس اداره عملیات پلیس راهور استان همدان گفت: در تصادف‌های شهری بین ۵ تا ۷ درصد یک خودرو‌ی سنگین نقش‌آفرین است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سرگرد سید جواد حسینی رئیس اداره عملیات پلیس راهور استان همدان اظهار کرد: در تصادف‌های شهری بین ۵ تا ۷ درصد یک خودرو‌ی سنگین نقش‌آفرین است که این میزان غیر از اتوبوس و مینی‌بوس است که به دلیل وزن بالای این خودرو‌ها و شدت برخورد جراحت‌ها هم افزایش می‌یابد.
وی بیان کرد: سر و صدای ورود خودرو‌های سنگین مانند وسایل نقلیه عمرانی (کمپرسی، بیل مکانیکی، لودر و گریدر)، کشاورزی (تراکتور و کمباین) و اتوبوس‌های بین شهری همیشه یکی از گلایه‌های مردم بوده است که پلیس هم در اینباره به وظیفه خود عمل کرده است.
وی گفت: آسیب رساندن به تأسیسات زیر‌بنایی شهری همدان مانند لوله‌های آب و فاضلاب، برق و گاز، کاهش دید رانندگان به لحاظ حجم وسیع خودرو‌های سنگین و احتمال افزایش خطر تصادف، ایجادآلودگی‌های زیست محیطی (صوتی و بصری)، ایجاد تکان و لرزش در ساختمان‌های اطراف معابر از دیگر مشکلات تردد خودرو‌های سنگین در شهر‌هاست.
رئیس اداره عملیات پلیس راهور استان همدان بدون اشاره به آمار امسال در مورد اعمال قانون‌های این حوزه افزود: پلیس با کد ۲۱۴۰ هر راننده را به مبلغ ۲۰۰ هزار ریال جریمه می‌کند. انتظار داریم رانندگان با پیروی از قانون، خودرو‌ها خود را در پارکینگ‌های پیش‌بینی شده پار‌ک کنند.
وی اظهار کرد: در شهر همدان برای کاهش ورود خودرو‌های سنگین به معابر شهری و توقف گاه و بیگاه آن‌ها در حاشیه معابر، به عنوان نمونه در میدان شاهد، کوی الوند و شهر مریانج پارکینگ‌هایی راه‌اندازی شده است که این مکان‌ها تا حدود زیادی اعتراض و گلایه مردم این نواحی را کاهش داده است.
حسینی گفت: از دیگر مزاحمت‌ها و خطر‌های احتمالی ناشی از ورود خودرو‌های سنگین به معابر شهری همدان ریزش گازوئیل، روغن سوخته، گریس و سایر مواد لغزنده است که برای تردد سایر رانندگان خطر‌ساز است. در تصادف‌های شهری بین ۵ تا ۷ درصد یک خودرو‌ی سنگین نقش‌آفرین است که این میزان غیر از اتوبوس و مینی‌بوس است که به دلیل وزن بالای این خودرو‌ها و شدت برخورد جراحت‌ها هم افزایش می‌یابد.
وی اظهار کرد: کد اعمال قانون ریزش مواد لغزنده از خودرو‌های سنگین هم ۲۰۷۵ و مبلغ جریمه آن ۳۰۰ هزار ریال است که ریزش این مواد موجب لغزش خودرو‌ها و ایجاد تصادف در معابر شهری است. اگر سد معبر هم ایجاد کنند با کد ۲۱۰۱، ۳۰۰ هزار ریال دیگر جریمه خواهند شد. وی افزود: برای ارائه خدمات شهری ازجمله حمل و نقل مصالح و خاک‌برداری برخی رانندگان خودرو‌های سنگین باید در شهر تردد کنند که باید از پلیس مجوز بگیرند. این مجوز هم در ساعت‌های پرتردد معابر شهری مانند باز‌گشایی یا تعطیلی مدارس صادر نمی‌شود و در معابر کم‌تردد یا حاشیه‌ای با رعایت موارد خاص در روز‌های غیرتعطیل صادر می‌شود.
رئیس اداره عملیات پلیس راهور استان همدان گفت: ساخت پمپ بنزین خارج از محدوده شهری، ساخت پایانه باربری و به ویژه توقفگاه در خارج از محدوده شهری، هشدار و اطلاع‌رسانی به رانندگان، اخطار و اعمال قانون و سایر برخورد‌های انتظامی و قضایی از برخی راهکار‌های پیشگیری از تردد وسایل نقلیه سنگین در شهر است.
وی اظهار کرد: پلیس راهور روزانه با تماس‌هایی که مردم دارند و با نظارت ۲۴ ساعته گشت‌های خودروی خود در همه معابر شهری همدان حدودا در ۲۴ ساعت شبانه‌روز در همدان ۲۰ راننده را به دلیل ورود غیر‌مجاز به معابر شهری، اعمال قانون می‌کند.
انتهای پیام/

نقش خودرو‌های سنگین در تصادفات شهری

منبع: هگمتانه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار