حجت‌الاسلام رئیسی در جمع خبرنگاران:

عربستان در مقابل مقاومت مردم یمن مستاصل شده است

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به استیصال آل سعود گفت: عربستان در مقابل مقاومت مردم یمن مستاصل شده است.

وحدت راهبرد نظام جمهوری اسلامی ایران استبه گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی در حاشیه نشست عمومی دستاورد‌ها در سایه ٤٠ سال مقاومت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی  در مورد تحرکات عربستان در منطقه و موضوع وحدت در جهان اسلام گفت: وحدت و حفظ اتحاد برای مسلمانان یک غریزه واجب است و هر کس سخنی غیر از وحدت بزند به دنبال تفرقه در جهان اسلام است.

وی با بیان اینکه راهبرد نظام جمهوری اسلامی راهبرد وحدت است، تصریح کرد:  ما معتقدی هستیم امروز آل سعود در واقع تداوم راهبردی نظام استکبار در منطقه است و تا وقتی که نظام حاکم بر عربستان بخواهد در جهت اهداف آمریکایی‌ها و استکبار جهانی حرکت کند و بین امت اسلامی تفرقه بیندازد و کودکان و زنان یمنی را به خاک و خون بکشد این نه تنها تهدید کننده وحدت اسلام است بلکه امت اسلام را تهدید می‌کند.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه امت اسلامی باید با بیداری و ایستادگی آنها را به حاشیه ببرد، تصریح کرد: ما امروز استیصال را در آل سعود می‌بینیم اینکه چگونه در مقابل مقاومت مردم یمن مستاصل شده است، این امر نه تنها مربوط به آل سعود بلکه شامل دنیای استکبار نیز می‌شود.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمودند آمریکایی‌ها خواستند و نتوانستند اما ما خواستیم و توانستیم و دلیل این توانایی دو عامل اساسی در روحیه جوانان ما شامل اتکا به خداوند و خود باوری و اعتماد به نفس بود.

تولیت آستان قدس رضوی در پاسخ به سوالی در مورد بازخورد کشورها در این نشست نسبت به جمهوری اسلامی اظهار کرد: نگاه ما به وحدت در جهان اسلام از  نگاهی به نوع خانواده است زیرا همه ما در این خانواده به یک امر می‌اندیشیم و آن ایستادگی در برابر ظلم و اسکتبار است.

وی ادامه داد: هر آسیبی به این خانواده برسد کل خانواده در خطر است. حضور ما و وحدتی که به برکت انقلاب اسلامی به وجود آمده است منادی این حرکت است که باید وحدت به عنوان یک راهبرد اساسی در میان ملت‌های اسلامی پاس داشته شود و مطلقا نباید به تفرقه افکنان اجازه فعالیت بدهیم.

رئیسی در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توانیم عدالت اجتماعی را ایجاد کرد‌، اظهار کرد: عدالت اجتماعی در ایران اسلامی نسبی است اما عدالت نسبت به زمان قبل از انقلاب بسیار بیشتر است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اینکه در جای جای کشور همه از منابع عمومی برخوردار هستند، به معنای عدالت اجتماعی است. از همان روزهای اول انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب پرچم عدالت خواهی را بنا کردند، در جامعه اسلامی نباید اجازه داد که ظلم و فساد لانه کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار