افزایش برداشت سیر ارگانیک در هرمزگان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد از افزایش برداشت سیر ارگانیک دراین شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس، محمد احمدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد گفت: برداشت سیر ارگانیک در این شهرستان افزایش ۱۵ درصدی نسبت به سال گذشته دارد.

وی علت افزایش برداشت سیر را استفاده از آبیاری نوین، افزایش سطح زیرکشت و بذر با کیفیت عنوان کرد.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد گفت: امسال بیش از ۷۰۰ تن سیر ارگانیک از ۱۳۰ هکتار زمین کشاورزی در بشاگرد برداشت شد.

محمد احمدی افزود: سیر قرمز بشاگرد مرغوبت‌ترین سیر در کشور است.

وی گفت: این سیر کاملا ارکانیگ است و برای تولید آن از سموم و کود‌های شیمیایی استفاده نمی‌شود.

شهرستان بشاگرد با ۳۵ هزار نفر جمعیت در ۲۷۰ کیلومتری شمال شرق بندرعباس واقع است.

انتهای پیام/ر


مرغوب‌ترین سیر کشور راهی بازار شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.