به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ مدرسی معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان گفت: این مقدار گوشت درتولید 250 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی واحدهای صنعتی و سنتی شتر در استان تولید شد.
وی تعداد بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان را هزار نفر عنوان کرد.
مدرسی با بیان اینکه گوشت شتر تولید شده مازاد بر نیاز استان به استانهای همجوار ارسال می شود، گفت: شتر بیشتر به صورت دام زنده به استانهای همجوار ارسال می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان با تأکید بر اینکه کشتارگاه اختصاصی شتر در استان وجود ندارد، افزود: این استان با توجه به جمعیت شتر نیازمند احداث کشتارگاه شتر است.
20 درصد جمعیت شتر کشور با 35 هزار نفر شتر به خراسان جنوبی اختصاص دارد.
سالانه هزار و 70 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی تولید می شود.
انتهای پیام/ک