تولید 250 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی

250 تن گوشت شتر در سه ماه نخست امسال در خراسان جنوبی تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛  مدرسی  معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان گفت: این مقدار گوشت درتولید 250 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی واحدهای صنعتی و سنتی شتر در استان تولید شد.

وی  تعداد بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان را هزار نفر عنوان کرد.

مدرسی با بیان اینکه گوشت شتر تولید شده مازاد بر نیاز استان به استانهای همجوار ارسال می شود، گفت: شتر بیشتر به صورت دام زنده به استانهای همجوار ارسال می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان با تأکید بر اینکه کشتارگاه اختصاصی شتر در استان وجود ندارد، افزود: این استان با توجه به جمعیت شتر نیازمند احداث کشتارگاه شتر است.

20 درصد جمعیت شتر کشور با 35 هزار نفر شتر به خراسان جنوبی اختصاص دارد.

سالانه هزار و 70 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی تولید می شود.

انتهای پیام/ک

برچسب ها: جهاد کشاورزی ، شتر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار