اختصاص30 میلیارد ریال جهت تکمیل پروژه نیمه تمام مجتمع حیات طیبه اردبیل

رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور در بازدید از پروژه نیمه تمام مجتمع آموزشی حیات طیبه اردبیل 30 میلیارد ریال جهت تکمیل این پروژه اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، مهراله رخشانی مهر، معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش در بازدید از پروژه های مجتمع آموزشی حیاط طیبه و مدرسه مسکن مهر شام اسبی گفت: شعار کپرزدایی که در مقطعی داده شد یک شعار غلط بوده چرا که کپر یک نوع معماری خاص منطقه‌ای است.

وی اظهار کرد: معماری کپر تعریف محلی و منطقه‌ای دارد و ما بدون در نظر گرفتن جایگزین مناسب نمی‌توانیم سخن از کپرزدایی بدهیم.

رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه در گذشته عده‌ای با این شعار و بدون در نظر گرفتن جایگزینی مناسب اقدام به راه‌اندازی کانکس در این مناطق به ویژه برای عشایر کوچرو کردند، خاطرنشان کرد: تحصیل در کانکس جذابیت چندانی ندارد و حتی انتقادهایی نیز از این باب به ما وارد است.

رخشانی‌ مهر گفت: ما دنبال یک معماری بومی و محلی و جایگزینی مناسب برای مدارس کپری هستیم که در این زمینه تیمی از دانشگاه شریف و امیرکبیر در حال بررسی این نوع معماری و ضرورت جایگزینی در این باب هستند تا بتوانیم به یک جمع‌بندی مناسب برای کپرزدایی دست پیدا کنیم.

وی در مورد پروژه‌های حیات طیبه در استان‌های مختلف بیان کرد: این پروژه در همه استان‌های کشور گاه به تعداد دو تا سه پروژه در برخی از استان‌ها در حال انجام است که از بین 54 پروژه حیات طیبه در کشور 17 تا 18 پروژه تکمیل شده اما در برخی از استان‌ها هنوز این پروژه شروع نشده است.

رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد: پروژه حیات طیبه از سال 91 در استان‌ها شروع شده تا در متراژ 8 هزار و 500 تا 12 هزار مترمربع مجتمع‌های کامل آموزشی راه‌اندازی شود که در استان اردبیل نیز به رغم گذشت 7 سال این پروژه نیمه تمام به حال خود رها شده و ما در این سفر 30 میلیارد ریال به شکل فوری به این پروژه تزریق کردیم تا در ادامه مناسب با روند احداث پروژه برای آن 3 تا 4 میلیارد تومان دیگر نیز تزریق کنیم تا این پروژه در مهرماه سال 98 آماده افتتاح باشد.

رخشانی مهر افزود: در قالب سند تحول بنیادین ساخت این مجتمع‌های آموزشی به عنوان یک حرکت قابل قبول و شایسته ادامه خواهد داشت تا ما بتوانیم در همه استان‌ها با بهره‌برداری از چنین مجموعه‌هایی یک نظام آموزشی متمرکز از ابتدائی تا پایان متوسطه را در این مجموعه‌ها شاهد باشیم.

وی تکمیل این پروژه‌ها را در حقیقت جلوگیری از هدررفت سرمایه‌ها و ممانعت از خسارت‌های احتمالی وارده به این ساختمان‌ها در اثر مرور زمان و عوامل طبیعی و آب و هوایی اعلام و اضافه کرد: ما با تکمیل این پروژه‌ها در حقیقت جلوی خسارت به بیت‌المال را می‌گیریم.

رخشانی مهر اظهار کرد: 107 هزار مدرسه در کشور وجود دارد که ما در همه این مدارس با مشکلات و نارسائی‌های مدیریتی و تامین منابع انسانی روبرو هستیم که با هدف تجمیع این مدیریت‌ها در قالب مجتمع‌های آموزشی جلوی بسیاری از هدررفت انرژی‌ها نیز گرفته خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: حیات طیبه مجتمع آموزشی عظیم شامل سالن‌های ورزشی، آمفی‌تئاتر، نمازخانه و مجموعه‌های متعدد تربیتی است که باید هر چه سریعتر به بهره‌‌برداری برسد که امیدواریم با توجه به افزایش دانش‌آموز در برخی شهرک‌ها و مناطق شهری اردبیل این مجتمع‌ها باید هر چه سریعتر تکمیل و با کیفیتی مناسب به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/ح

107 هزار مدرسه در کشور وجود دارد

برچسب ها: اعتبار ، مدرسه سازی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.