راهنمای خرید کتابخانه

کتابخانه‌ها معمولا جزء یکی پرمصرفترین لوازم منزل هستند که علاوه بر نظم بخشیدن به کتاب‌ها یک وسیله دکوری خوب و شیک محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، کتابخانه‌ها معمولا جزء یکی پرمصرفترین  لوازم منزل هستند که علاوه بر نظم بخشیدن به کتاب‌ها یک وسیله دکوری خوب و شیک محسوب می‌شود.

کتابخانه‌ها در طرح‌ها و اشکال مختلف در بازار یافت می‌شوند ، بطور مثال می‌توانید کتابخانه‌ای بخرید که بلندی آن تا سقف برسد و یا تنها چند قفسه داشته باشد که در این صورت مجبورید برای برداشتن کتاب‌ها خم شوید.

برخی از کتابخانه‌ها پهن هستند و برخی باریک؛ برخی از آن‌ها در دار بوده تا از کتاب ها محافظت بیشتری کنند و کتاب‌ها را از گرد و غبار و رطوبت در امان نگه دارند.

راهنمای خرید کتابخانه

خرید و انتخاب یک کتابخانه شیک و زیبا که قرار است جلوه‌ای خاص به منزل شما ببخشد کمی سخت است و باید یک سری فاکتور‌ها را در نظر گرفت:

اندازه کتابخانه :

ارتفاع:

ارتفاع اغلب کتابخانه‌ها بین ۹۰ تا ۲۴۰ سانتی متر است.

در زمان خرید کتابخانه باید هم جنبه زیبایی و هم  جنبه کاربردی آن را مد نظر قرار داد، زیرا معمولا کتابخانه‌های بلند تقریبا تمام ارتفاع دیوار را می‌پوشانند و از طرفی گران تر و رسمی‌تر به نظر می‌آیند، در حالی که کتابخانه های کوتاه‌تر‌ فضای قابل استفاده‌ای را بر روی سقف کتابخانه ایجاد می‌کند.

راهنمای خرید کتابخانه

پهنا:

عرض کتابخانه نسبت به طول آن سنجیده می شود.

اگر کتابخانه‌ای بلند انتخاب کنیم با خریدن قفسه‌های کم عرض یکسان می‌توانیم امکان کم و زیاد کردنش را در کنار یک دیوار و طرح دادن به آن‌ها داشته باشید، اگر کتابخانه کوتاه انتخاب کردید عرض بیشتر کمک می‌کند تا بیشتر به چشم بیاید.

عمق:

اکثر قفسه‌ها ۳۰ سانتی متر عمق دارند. اما کتابخانه‌های پلکانی و تکیه گاهی معمولا باریک ترند.

انتخاب شما بستگی به اشیایی دارد که قصد جا دادنشان را در قفسه‌های کتابخانه تان دارید.

فضای قفسه ها:

اگر قفسه‌های کتابخانه تان ثابت هستند قبل از خرید آن‌ها را اندازه گیری کنید تا مطمئن شوید جای کافی برای کتاب‌ها و وسایل تزئینیتان دارد!

قفسه‌های قابل تغییر از این نظر مناسب ترند!

استاندارد:

Étagère کتابخانه‌های استاندارد مجموعه منظمی از واحد‌های طبقه بندی شده هستند.

آن‌ها معمولا از چوب یا MDF ساخته شده اند و به فضا‌های مساوی و قفسه‌های منطبق بر هم تقسیم شده اند که دارای چارچوب بسته ای هستند.

این کتابخانه‌ها فاقد دیواره پشتی بوده و معمولا شیشه‌ای اند و بیشتر جنبه تزئینی دارند.

راهنمای خرید کتابخانه

پلکانی یا تکیه گاهی:

کتابخانه‌های پلکانی برای تکیه زدن به دیوار طراحی شده اند و اغلب به صورت طبقات پلکانی هستند که به تدریج از پایین به بالا از سایزشان کاسته می‌شود.

زاویه ای:

این دسته از کتابخانه‌ها برای جاسازی در یک گوشه از اتاق ساخته شده اند.

داربست:

در این مدل، قفسه‌های کتاب بین دو اهرم نردبان شکل نگه داشته می‌شوند.

مکعبی:

کتابخانه‌های مکعبی به هر دو جهت افقی و عمودی تقسیم شده اند و یک قطعه مکعب مانند را تشکیل می‌دهند.

توکار:

کتابخانه‌های توکار با طرح و ایده قبلی در دیوار جاسازی می‌شوند.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار