سردار عراقی‌زاده مطرح کرد؛

برگزاری همایش بین‌المللی طب نظامی آسیا و اقیانوسیه در مهرماه سال آینده در تهران

رئیس اداره بهداشت ستاد کل نیروهای مسلح گفت: همایش بین‌المللی طب نظامی آسیا و اقیانوسیه در مهرماه آینده در تهران برگزار می‌شود.

برگزاری همایش بین‌المللی طب نظامی آسیا و اقیانوسیه در مهرماه سال آینده در تهرانبه گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار حسن عراقی زاده رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح در آئین افتتاحیه هشتمین کنگره علمی طب رزم در بیمارستان صحرایی علی بن ابیطالب(ع) گفت: طب نظامی و تروما با یکدیگر عجین هستند،کنگره های طب رزم و تروما تحت عناوین مختلف در دنیا برگزار می شود و ما تاکنون بیش از 10 کنگره بین المللی در رابطه با حوادث غیرمترقبه برگزار کرده ایم و در این زمینه پیشرو هستیم، همچنین حدود 5 کنگره تخصصی تروما تاکنون برگزار کرده ایم که متخصصان ایرانی و خارجی در آن شرکت کردند.

عراقی زاده در ادامه با اشاره اینکه ایران به لحاظ تعداد مقاله جزو برترین کشورها در کنگره های برگزار شده تروما و طب رزم بوده است، بیان کرد: همایش بین المللی طب نظامی در آسیا و اقیانوسیه در مهرماه سال آینده در تهران برگزار خواهد شد.

وی افزود: با توجه به تجارب دفاع مقدس و همچنین جبهه مقاومت اسلامی در منطقه، جمهوری اسلامی ایران در حوزه طب رزم جزو برترین کشورهای جهان به شمار می رود.

 رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح ضمن تأکید بر ضرورت بازخوانی فرهنگ و معارف دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بهداری اضافه کرد: بهره برداری از معارف و تجربیات دفاع مقدس نیازی اساسی برای آحاد جامعه به ویژه دانشجویان علوم پزشکی کشور است و آموزش طب رزم و بهداری رزمی از دیگر نیازمندی جامعه می باشد.

مردم باید نحوه مواجهه با یک بیمار ترومایی را فرا بگیرند

در ادامه این برنامه، محمد رییس زاده رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور تصریح کرد: اگر چه جنگ تحمیلی به پایان رسیده ولی کشورمان همواره درگیر تروما در اقسام و ابعاد مختلف بوده است. جامعه پزشکی و مردم نیازمند این هستند که در هر مکانی موضوع برخورد با بیمار ترومایی را به عنوان یک مهارت فرا گیرند.

وی گفت: حضور جامعه پزشکی در جبهه مقاومت در ۵ سال اخیر همچون دوران دفاع مقدس، تجربه گران‌بهایی در حوزه امداد و نجات، انتقال و مداوای مصدومین در جنگ های نوین را نصیب پزشکان و متخصصان کشور کرده است.

رئیس زاده با تأکید بر اینکه دوران دفاع مقدس پزشکان و جراحان ما را توانمند کرد، ادامه داد: پس از دوران دفاع مقدس و تغییر سبک و شیوه جنگ ها و تحولات منطقه، تجربه و توانمندی بالایی نصیب جامعه پزشکی ایران اسلامی شده و به لحاظ علمی و تجربه میدانی پیش بینی نیازهای آینده را کردیم.

وی با اشاره به حضور غیرتمندانه جامعه پزشکی در تحولات منطقه افزود: بیش از ۶۰۰ نفر از جراحان و پزشکان ایران اسلامی در منطقه برای امداد و نجات مصدومین و مجروحین حضور پیدا کردند.

رئیس زاده ادامه داد: در ۵ سال اخیر بیش از تیم های جامعه پزشکی ایران اعم از پزشکان متخصص، جراحان و پرستاران در نقاط نزدیک به خطوط درگیری با تروریست های تکفیری حضور داشتند که با رکورد مثال زدنی کمتر از ۱۰ دقیقه اقدام به مداوا و انتقال مصدومین می کردند.

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور درباره اهداف برگزاری هشتمین کنگره علمی طب رزم اذعان داشت: هدف از برگزاری این کنگره انتقال تجربیات و تبادل نظر به نسل جدید و دانشجویان است که بالغ بر ۲۰۰ نفر از آنها از رشته های مختلف جراحی، ارتوپدی و طب اورژانس در این برنامه حضور دارند.

گفتنی است هشتمین کنگره علمی طب رزم با ارائه مقالات پزشکان شاخص و ممتاز کشور و بهداران جبهه مقاومت اسلامی، در سه پنل تخصصی با موضوعات «امداد و نجات، طب و قانون و مدیریت بحران» در بیمارستان صحرایی علی بن ابیطالب(ع) آبادان برگزار شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار