معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران از شناسایی محصولات تراریخته و قید نام آن روی برچسب این محصولات طی چندماه آینده خبر داد.

برچسب گذاری محصولات تراریخته تا چند ماه آیندهمهران ولایی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران درگفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  عنوان کرد: تاکنون اما و اگرهای فراوانی در خصوص مضرات محصولات تراریخته ، سوژه خبری رسانه های مختلف شده است مضراتی همچون سرطان زایی و نازایی، در حالی که این عوارض فعلا از سوی F.D.A ( سازمان غذا و داروی آمریکا)  تایید نشده است و بدون اثبات علمی  در حد گمان است. 

وی با اشاره به اینکه  روغن‌های سویا، ذرت و کلزا از جمله محصولات تراریخته وارداتی در کشور به شمار می‌روند، افزود: مصرف این محصولات مانعی ندارد اما به تازگی با ابلاغ کتبی سازمان غذا و دارو، فراورده های حاوی مواد تراریخته اعم از روغن ها و سایر محصولات خوراکی، طی چند ماه آینده شناسایی و تراریخته  بودن روی برچسب راهنمای این محصولات اضافه و بر اساس آن دوباره قیمت گذاری  و برچسب‌دار می‌شوند. 

رئیس سازمان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: البته استفاده از واژه تراریخته روی برچسب محصولات حاوی این مواد صرفا برای اطلاع بیشتر مردم است تا افرادی که به هر علتی علاقه‌مند یا بی میل به مصرف این گروه از فراورده های خوراکی هستند، با آگاهی بیشتری محصول مورد نظر را خریداری کنند. 

انتهای پیام/

ساماندهی محصولات تراریخته طی چندماه آینده

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.