با مخترعین ایرانی؛

شرکت‌های دانش بنیان اجازه تخلف به مهندسان ساختمان را نمی‌دهند

شرکتی دانش‌بنیان موفق به تولید نرم‌افزار نظام مهندسی ساختمان شده است که افزایش نظارت بر کار مهندسان ساختمانی را مورد توجه دارد.

شرکت‌های دانش بنیان اجازه تخلف به مهندسین ساختمان را  نمی‌دهندبه گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی‌ باشگاه خبرنگاران جوان؛  شر‌کت‌های دانش بنیان از اهمیت بسیار زیادی در کشور برخوردار هستند و با اختراعات روزمره جوانان نخبه در این شرکت‌ها و همچنین به واسطه طرح‌های مبتنی بر دانش سبب رشد و پیشرفت کشور می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد به معرفی محصولات دانش بنیان بپردازد که توسط این شرکت‌ها تولید شده است.

یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به تولید نرم افزار نظام مهندسی ساختمان شده است که سبب افزایش نظارت بر کار مهندسین ساختمان می‌شود.

مدیر این شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی‌ باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص این نرم افزار، اظهار کرد: برای نظارت بر کار مهندسان ساختمان و شفافیت کار آن‌ها اقدام به تولید این نرم افزار کرده‌ایم.

 بررسی جزئیات کار مهندسان در نرم افزار دانش بنیان

وی با بیان اینکه تخلف مهندسان ساختمانی باید آشکار شود، گفت: مهندسان ساختمان دارای ظرفیت سالانه‌ای هستند که بر طبق آن باید اقدام به ساخت و ساز کنند و بسیاری از آنها کار خود را به درستی انجام نمی‌دهند و هنگام ساخت یک ساختمان تخلفات بسیاری را انجام می‌دهند اما به کمک این نرم افزار دیگر هیچ مهندسی نمی‌تواند تخلف کند.

مدیر این شرکت دانش بنیان ادامه داد: نظارتی که این نرم افزار بر کار مهندسان دارد بسیار زیاد بوده و همین موضوع سبب شده است تا بسیاری از مالکان ساختمان از این نرم افزار استفاده کنند تا متوجه شوند که یک مهندس چه میزان توانایی انجام کار دارد و همچنین چگونگی روند کاری مهندس هم در هنگام ساخت ساختمان در این نرم افزار تدوین می‌شود.

وی یادآور شد: اکنون چهار شهر کشور به این نرم افزار متصل شده اند و از طریق آن توانسته اند مقدار بسیار زیادی از تخلفات نظام مهندسی را کاهش دهند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۷ ۱۲ بهمن ۱۳۹۶
برخی مهندسان به طور همزمان از پروانه نظارت و اجرا استفاده میکنند که این هم غیرقانونی است, هر مهندس یا باید ناظر باشد یا مجری نه هردو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۰ ۱۲ بهمن ۱۳۹۶
مثلا ظرفیت نظارت پایه ۳سالی ۸۰۰۰ متر است ولی برخی مهندسان ناظر بیش از سهمیه مجاز کار میگیرند که این غیرقانونی است
آخرین اخبار