معاون استاندار:

آبرسانی سیارسه هزار روستا در سیستان و بلوچستان با تانکر

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سه هزار روستا در این استان با تانکر آبرسانی سیار می‌شوند و نیاز است که مسئولان برای حل این بحران چاره اندیشی لازم را داشته باشند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، سکینه اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سیستان وبلوچستان  در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید سیستان و بلوچستان ویژه شهرستان‌های سراوان، سیب و سوران و مهرستان اظهار داشت: برای رفع مشکل کم آبی در این استان باید استفاده از طرح‌های جایگزین کشاورزی و آبی در دستور کار قرار گیرد.

وی بیان کرد: با توجه به کمبود آب در سیستان و بلوچستان به وی‍ژه در شهرستان سراوان سوق دادن مردم به مزیت‌های تجاری و استفاده از مرز باید جایگزین طرح‌های کشاورزی شود.

وی افزود: دولت ۲ بازارچه مرزی جدید با رویکرد معافیت گمرکی برای مرزنشینان شهرستان سراوان به منظور ایجاد اشتغال و رونق در نظر گرفته است.

وی خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی گفت: آگاهی بخشی به مردم در مساله کمبود آب به عنوان یک امر ضروری در دستور کار قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سیستان و بلوچستان گفت: برای حل مشکل کم آبی این استان ۲ طرح انتقال آب بوسیله لوله از دریای عمان و استفاده از آب‌های ژرف در نظر گرفته شده است.

سکینه اشرفی از تعریف میز خدمت در فرمانداری‌ها خبر داد و اظهار داشت: برای تسهیل و دسترسی آسان مردم به قواعد و بخشنامه‌ها میز خدمت راه اندازی می‌شود.

وی توانمند سازی متقاضیان در اشتغال روستایی را از طریق آموزش‌های لازم برای بهره وری مناسب ضروری دانست.

فرماندار سراوان  نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود در این شهرستان برای ایجاد اشتغال گفت: کشاورزی و توسعه کشت گلخانه ای، زراعت و باغداری می‌تواند خیلی از مشکلات این منطقه را به حداقل برساند.

درویش نارویی اظهار داشت: نگاه امنیتی در برخی از مدیران استانی سبب شده تا از فرصت‌های مرز به خوبی استفاده نشود.

وی تاکید کرد: پرورش شتر با وجود مراتع بسیار خوب در مک سوخته بخش جالق یکی از مزیت‌هایی است که تاثیر شایانی در ایجاد اشتغال در سراوان خواهد داشت.

وی بیان کرد: به دلیل نبود بنگاه‌های اقتصادی در سراوان مردم به مشاغل کاذبی همچون قاچاق سوخت روی آورده اند که این امر سبب ضرر و زیان بسیاری در حوزه راه، بهداشت و آموزش شده است.

فرماندار سراوان گفت: متاسفانه آب در سیستان و بلوچستان به مزایده گذاشته می‌شود و حمایت نکردن از بخش تولید بسیاری از طرح‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

نارویی اظهار داشت: بسیاری از طرح‌ها به دلیل تخصیص نیافتن سهمیه آب معطل مانده است.

وی اظهار امیدواری کرد که تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید سیستان و بلوچستان در سراوان گامی مهم برای رفع مشکلات

۶ هزار و ۵۰۰ روستا در سیستان و بلوچستان وجود دارد که بیش از سه هزار روستای این استان با مشکلات تامین آب به عنوان رکن حیات جامعه دست به گریبان هستند.

انتهای پیام/ع

کمبود آب در سیستان و بلوچستان

برچسب ها: بحران آب ، استانداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار