تغذیه مناسب برای بهبود آنفولانزا

در گذشته از مشاوره‌های قدیمی که از مادربزرگ‌هایمان به ما می‌رسید، برای پرهیز غذایی در زمان بیماری استفاده می‌کردیم.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اکنون ما شما را از مشاوره‌های تخصصی درباره مهم‌ترین مواد غذایی که بیمار باید در زمان ابتلا به آنفلوآنزا استفاده کند، مطلع می کنیم.

 غذاها و نوشیدنی هایی برای درمان

سوپ سبزیجات و مرغ پخته شده: سوپ سبزیجات و مرغ، ایمنی بدن را تقویت می‌کند. به کاهش علائم التهاب و سرماخوردگی کمک می کند. علاوه بر آن غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن را در شرایط بهتر قرار می دهد.

هویج: این گیاه نارنجی حاوی مقدار زیادی از کاروتن، یک آنتی اکسیدان قوی‌ست و کمک به کنترل سیستم ایمنی بدن می کند.

چای سبز داغ: غنی از آنتی‌اکسیدان‌هایی‌ست که بدن را در برابر بیماری مقاوم می کند.

عسل طبیعی: حاوی آنتی اکسیدان ها، علاوه بر آن آنتی بیوتیک ها و توصیه یکی از تحقیقات این است که خوردن نیمی از قاشق چای خوری عسل قبل از خواب برای درمان گلو درد و سینوزیت توصیه می شود.


بیشتربخوانید: ۶ نکته ساده برای جلوگیری از سرماخوردگی + اینفوگرافی


زنجبیل: باعث محدودیت التهاب در ارتباط با سرماخوردگی و تقویت ایمنی بدن می شود.

موز: از غذاهای سبکی‌ می‌باشد که حاوی کربوهیدرات های پیچیده است و انرژی بدن تقویت می کند.

 مواد غذایی که باید اجتناب شود

شیر و محصولات آن: شیر و محصولات آن باعث افزایش تولید مخاط می شود که نباید وجود داشته باشد، به خصوص با سرماخوردگی و آنفلوآنزا.

غذاهای شیرین ( انواع شیرینی و شربت ): این غذاها عملکرد سیستم لنفاوی را از بین می برد و مانع از عملکرد کامل آن نمی شود، واکنش ایمنی را ضعیف می‌کند و مدت زمان لازم برای بهبودی بدن را افزایش می دهد.

چربی و فست فود: بسیاری از چربی ها توانایی سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری ها را کاهش می دهند و ایمنی بدن را از بین می برد.

منبع:نوآوران

انتهای پیام/

غذاهای مفید و مضر برای بیماران مبتلا به آنفلوآنزا در دوران بارداری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار