برداشت 400 هزار تن محصول سبزی و صیفی در هرمزگان

از ابتدای فصل برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تا کنون حدود 400 هزار تن محصول برداشت شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،رضا امیری زاده  مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : از ابتدای فصل برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تا کنون حدود 400 هزار تن محصول برداشت شده است.

وی افزود:تا کنون حدود 25 درصد محصولات سبزی و صیفی در استان برداشت شده است.

 مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و 650 هزار تن محصول سبزی و صیفی برداشت شود.

رضا امیری زاده گفت : سطح زیر کشت این مصحولات در هرمزگان 55 هزار هکتار است که هرمزگان رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل در کشور دارد.

وی افزود:بیش از 15 نوع محصول سبزی و صیفی در هرمزگان تولید می شود که خیار ، فلفل ، گوجه ، بادمجان ، پیاز و هندوانه مهم ترین آن هاست.

امیری زاده گفت : فصل برداشت از اواخر آبان با محصول بادمجان آغاز می شود و تا اردیبهشت سال آینده با برداشت پیاز به پایان می رسد.

هرمزگان در فصل سرد سال جز استان های مهم در تامین بازار محصولات خارج از فصل کشور است.

انتهای پیام/ف

برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.