رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم؛

بودجه براساس عملکردبرای دستگاه‌های اجرایی،هم یک فرصت وهم یک چالش است

رضوی گفت:دستگاه‌های استان قم ازواگذاری پروژه‌هادرقالب ماده27استقبال نکردند،اگرمدیران نخواهندعملکردخودشان رادراین زمینه تغییر دهند،بایدبه دولت پاسخگو باشند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛سید حسن رضوی،رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم ،اشاره به جمعیت شهر قم اظهار کرد: جمعیت این شهر در سال 95 یک میلیون و 201 هزار نفر بود و جمعیت شهر قم 12 درصد نسبت به سال 90 رشد داشت، بیشترین رشد جمعیت شهر قم در منطقه هشت بود که جمعیت این منطقه از 39 هزار نفر در سال 90 به 121 هزار در سال 95 رسید؛ همچنین منطقه سه شهر قم رشد منفی جمعیت در این مدت داشت.

وی ادامه داد: جمعیت 160 هزار نفری استان قم در سال 1335 به یک میلیون و 292 هزار نفر در سال 1395 رسید، یعنی در طول 60 سال، جمعیت استان قم هشت برابر شد. این مساله به دلیل مهاجرت زیاد به استان است، جمعیت شهرنشین استان قم از 60 درصد در سال 1335 به 95 درصد در سال 1395 رسید.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم افزود: تراکم جمعیتی زیادی در شهر قم وجود دارد، سهم آپارتمان‌ها نسبت به کل مسکن در این شهر 46 درصد است، در حالی که این عدد در کشور 39 درصد است. آپارتمان نشینی در شهر قم به یک مساله عادی تبدیل شده و نرخ آپارتمان نشینی در این شهر بالاتر از میانگین کشوری است.

رضوی سرشماری را یکی از برنامه‌های بزرگ در سال 95 دانست و تصریح کرد: نخستین سرشماری ملی کشور در سال 35 صورت گرفت و سرشماری سال 95، هشتمین سرشماری کشور بود.

وی ادامه داد: بودجه براساس عملکرد برای دستگاه‌های اجرایی هم یک فرصت و هم یک چالش است، این بودجه ریزی در تمام استان‌های کشور اجرا می‌شود. دستگاه‌های استان قم از واگذاری پروژه‌ها در قالب ماده 27 استقبال نکردند، اگر مدیران نخواهند عملکرد خودشان را در این زمینه تغییر دهند، باید به دولت پاسخگو باشند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم در پایان خاطرنشان کرد: منابع دولت تنها هزینه‌های جاری را پوشش می‌دهد، به همین دلیل مدیران باید به سراغ روش‌های جدید برای تامین منابع مالی برای احداث پروژه‌های عمرانی بروند.

انتهای پیام/ح

8 برابر شدن جمعیت قم در طول 60 سال

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.