مصرف غذاهای دریایی سبب بهبود کیفیت خواب و جلوگیری از بدخوبی کودکان میشود و با کمک به رشد بافت عصبی در مغز سطح ضریب هوشی و توان ذهنی کودکان را افزایش میدهد.
اسیدهای چرب امگا سه موجود در ماهیهای روغنی عامل اصلی اثرگذار بر رشد بافت عصبی سلولهای مغزی در کودکان هستند.
کارشناسان به والدین توصیه میکنند پس از اطمینان از نداشتن حساسیت به ماهی در کودکان و مشاوره با پزشک متخصص اطفال، این ماده غذایی بسیار مفید را در رژیم غذایی کودکان خردسال وارد کنند تا به رشد و توسعه سلولهای مغزی و موفقیت کودک در زندگی کاری و تحصیلی در آینده کمک کرده باشند.
خوردن ماهی سبب عمیق شدن خواب کودک و جلوگیری از بیدار شدن در طول شب میشود و به این ترتیب کودک در طول روز انرژی بیشتری دارد.
پژوهش درباره اثربخشی مصرف ماهی بر افزایش ضریب هوشی کودکان و بهبود کیفیت خواب آنها به وسیله دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیا انجام گرفته است.
کارشناسان همچنین دریافتند در ماهی مواد مغذی فراوانی وجود دارد که سبب بهبود ضربان قلب و جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و چاقی میشود.
مصرف مواد غذایی غنی از امگا سه سبب جلوگیری از بروز آسیب چشمی در اثر افزایش سن در افراد نیز میشود و از چشم دربرابر اشعه مضرآفتاب محافظت میکند.
مصرف دو یا سه بار ماهی هم میتواند اثرهای درمانی و بهبود قدرت ذهنی بیشتری در کودکان ایجاد کند، اما والدین باید در انتخاب ماهی دقت کنند تا فرآورده حاوی جیوه نباشد، زیرا میتواند خطرهای شدید و حتی مسمومیت در کودک ایجاد کند.
بهترین شیوه مصرف ماهی که خاصیتهای درمانی آن از بین نرود به صورت پخته و بخار پز است و سرخ کردن در روغن میتواند مقدار زیادی از مواد معدنی و پروتئینی آن را از بین ببرد.
نتیجه این پژوهش در نشریه گزارش علمی (Scientific Reports) منتشر شده است.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/