مشکلات صنایع تولیدی در گلستان

برخی از صنایع گلستان که این روز‌ها حال خوشی ندارند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از گرگان؛ توسعه صنایع برای استفاده از ظرفیت های استان می تواند اشتغال ودرآمد زایی استان را افزایش دهد اما در این میان نبود برنامه های کافی برای مدیریت بازار مصرف کننده ، بخشی از صنایع را با مشکل مواجه کرده است.

بعضی از تولید کنندگان استان گلستان می گویند: ما برای ایجاد اشتغال و جلوگیری پول از استان ایجاد صنایع کردیم اما به دلیل نبود متقاضی از اجناس تولید شده و رکود بازار تمام تولیدات ما در کارخانه ها و انبار های ما مانده است.

آنها می گویند: خیلی از این تولید کنندگان نیز این روزها مجبور به بستن واز کار انداختن کارخانجاتشان شدند.

فعالیت هزار ۳۰۰واحد تولیدی ، صنعتی و صنایع تبدیلی کشاورزی در استان گلستان و اختصاص ۵۰۰میلیارد تومان برای رونق تولید در گلستان حمایتهایی است که در این بخش صورت گرفته است اما نتیجه آن چیزی نشد که تولید کننده می خواست.

تولید کنندگان می گویند در تولید مشکلی وجود ندارد و تولیدات زیادی در بخش های مختلف داریم اما تقاضایی نسبت به کالای تولید شده وجود ندارد .

میزان اضافه ظرفیت کارخانه ها در گلستان گوشت مرغ ۴۰درصد، قند و شکر و رب گوجه فرنگی ۵۰درصد، لبنیات صنعتی ۵۵ درصد، پلاستیک، خوراک دام و طیور و سیمان ۶۰درصد است .

قوانلو رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: طبق قانون فضای کسب و کار نمی توان جلوی صدور مجوز برای هیچ واحدی را وقتی ظرفیت تکمیل شده بگیریم.

سید مناف هاشمی استاندار گلستان افزود: حضور استانداران در این زمینه کم است و وزارت خانه هایی مثل صنعت، معدن و تجارت درگیر این موضوع هستند.

وی افزود: امیدواریم پیشنهاداتی را که ما اعلام می کنیم را نادیده نگیرند تا استان گلستان که یک قطب اقتصادی است آسیب نبیند.

در این میان تکنولوژی پایین و هزینه بالای تولید توان رقابت را از برخی تولید کنندگان گرفته است.

قبادی کارشناس اقتصادی افزود: راه حل این مشکل آن است که ما الویت ها را تعیین کرده کاری که کشورهایی مثل چین و کره و دیگر کشورها انجام دادند و بعد از صنایع مورد نیاز حمایت شود و دولت کمک های اقتصادی لازم را انجام دهد.

در این میان جای تدویین و اجرای برنامه های بازار یابی داخلی و خارجی بسیار خالیست.

استفاده از تکنولوژی روز و کمک به رقابت در بازار های جهانی از ضرورت های بخش بازاریابی است که می تواند فضای خالی ۵۰ درصدی را بهبود ببخشد.


انتهای پیام/ح

 

حال ناخوش صنایع گلستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.