200 پرونده زمین خواری در دزفول در دست بررسی

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول از تشکیل و بررسی 200 پرونده زمین خواری اراضی ملی در دادگستری این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بهمن شلال شاه آبادی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول گفت: همکاری مردم و اهالی روستاها برای حفاظت از منابع طبیعی و جنگل ها را ضروری دانست و بیان داشت: براساس طرح صیانت از منابع طبیعی دزفول که در سال 95 پذیرفته شد، پوشش گیاهی، جمعیت انسانی منطقه، سوخت،جاده، بهسازی چشمه ها، مبارزه با بیماری ها و مبارزه با آتش سوزی ها و تعداد دام آن بررسی می شود تا در خصوص آن برنامه ریزی صورت گیرد.

وی در ادامه افزود: امسال با یک میلیارد ریال اعتبار 43 هزار هکتار از منابع طبیعی شهرستان دزفول تحت پوشش طرح صیانت قرار می گیرند.

شلال شاه آبادی به فرصت ها و تهدیدهای منابع طبیعی اشاره و تصریح کرد: با توجه به مجاورت دزفول با استان های ایلام، لرستان و چهارمحال بختیاری، لذا این شهرستان با مشکل تردد دام مازاد روبرو می باشد، چرای غیرمجاز دام به عنوان یکی از تهدیدهای این بخش مطرح است که البته با چرای غیرمجاز دام برخورد می شود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دزفول خشکسالی را یکی دیگر از تهدیدهای منابع طبیعی دانست و اذعان داشت: به علت خشکسالی و تردد بیش از حد مجاز دام، درختان بلوط منطقه آسیب دیده، ضمن اینکه بیکاری نیز به عنوان یکی دیگر از تهدیدهای منابع طبیعی مطرح است که باعث شده علاوه بر کشت در زمین های کشاورزی به مراتع و اراضی ملی نیز ورود کنند که در خصوص مبارزه با زمین خواری و جلوگیری از فعالیت افراد سودجو بیش از 200 پرونده در دادگاه در دست بررسی است.

این مقام مسئول اظهار داشت: اجرای هر طرح عمرانی باید با اخذ مجوزها همراه باشد تا کم ترین ضرر به طبیعت وارد شود، لذا از دستگاه های اجرایی تقاضا می شود بدون اخذ مجوز زیست محیطی و منابع طبیعی اقدام به اجرای طرح های عمرانی نکنند.

وی گفت: سال گذشته مجموع اعتبار این اداره حدود 3 میلیارد ریال بود که اکنون به 7 میلیارد ریال افزایش یافته و اگر جذب شود می توان کارهای خوبی در زمینه منابع طبیعی انجام داد.

بهمن شلال شاه آبادی اذعان کرد: برای حفاظت و سرکشی از هر هکتار از منابع طبیعی و نگهبانی از آن ها 30 هزار ریال اعتبار نیاز است که اگر بخواهیم از این منطقه وسیع نگهبانی کنیم در مجموع 10 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی با بیان اینکه برای حفاظت از منابع طبیعی دزفول کمبود نیروی انسانی و امکانات وجود دارد اظهار داشت: امسال 15 مورد آتش سوزی در مراتع دزفول رخ داد که این آتش سوزی ها منجر به تلفات زیادی نشد و با کمک نیروهای محلی مهار شد. برای پیشگیری و اطفای حریق به نیرو و امکانات بیش تری نیاز است.

شلال شاه آبادی به تولید 3 هزار تن چوب اوکالیپتوس در دزفول در سال گذشته اشاره کرد و افزود: تولید چوب اوکالیپتوس با هدف اشتغالزایی و تامین چوب مورد نیاز انجام می شود.

انتهای پیام/گ

200 پرونده زمین خواری در دزفول تشکیل شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.