کاهش 10 درصدی مقدار نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی

مقدار نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی که دارای مجوزهای معتبر بهداشتی می باشند 10 درصد کاهش یافته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد؛ حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو  دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت : با عنایت به برنامه های سازمان غذا و دارو در خصوص کاهش سرانه مصرف نمک روزانه افراد جامعه و به منظور ارتقای سلامت ،از سال گذشته کاهش 10 درصدی نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد : در این راستا از سال 95 این دستور العمل به همه واحدهای تولید نان صنعتی و نیمه صنعتی در استان ابلاغ شد و این واحدها در بازه های زمانی مختلف توسط کارشناسان غذا پایش شده و گزارش آن هر 6ماه به اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ارسال می گردد.

انتهای پیام/آ

کاهش نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.