صنعت فراوری نیشکر مازندران در مسیر تجاری سازی

نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران با رویکرد تجاری سازی در بهنمیر مازندران آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ساری ، هادی اسماعیل پور دبیر برگزاری نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران، برجسته کردن فرهنگ بومی و صنعت کشاورزی را از اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد و گفت: نخستین جشنواره نیشکر و فرآورده‌های آن در قالب ۲۰ غرفه برگزار شد.

وی با بیان اینکه نیشکر محصولی ریشه دار و دیرینه است، افزود: این محصول برای پیشگیری از بیماری دیابت و عوارض آن بسیار مفید است.

اسماعیل پور محصول بومی و استراتژیک نیشکر در سبد تولیدات کشاورزی بهنمیر اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاران بومی و غیر بومی می‌توانند با رویکرد تجاری سازی صنعت فراوری نیشکر فعالیت کنند.

نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران عصر امروز در بهنمیر میزبان علاقه‌مندان است.

انتهای پیام/آ

نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.