رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در یزد:

مدرک گرایی کمکی به رفع مشکل اشتغال در کشور نمی کند

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: 70 درصد دانشجویان فنی و حرفه ای کشور جذب بازار کار می شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛  ناصر شمس رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه به طور میانگین 70 درصد دانشجویان کشور جذب بازار کار می شوند، گفت: این دانشگاه به دنبال راه اندازی رشته های جدید با توجه به شرایط مناطق و استان های مختلف است.

شمس شامگاه جمعه در آیین اختتامیه نخستین مسابقه سازه های کنسروی کشور در یزد افزود: مدرک گرایی کمکی به رفع مشکل اشتغال در کشور نمی کند بنا براین تقویت و توسعه رشته ها در مقطع کاردانی ،تکنیسین، با هدف کمک به کاهش مشکل اشتغال در کشور در دانشگاه فنی و حرفه ای پیگیری می شود.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای دنبال فعالیت های نمایشی نیست و بر این اساس از ایده های دانشجویان استقبال و به تجاری سازی آنها کمک می کند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه این دانشگاه در کشور مظلوم واقع شده است، گفت: یکی از اهداف برگزاری مسابقه سازه های کنسروی شناساندن جایگاه دانشگاه فنی و حرفه ای در زمینه کارآفرینی به مسئولان است.

شمس با ابراز خرسندی از برگزاری نخستین دوره مسابقه های سازه های کنسروی کشور در یزد خاطر نشان کرد: قرار است این رقابتها از این پس به صورت استانی و چندین دوره ای در سال برگزار شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای یزد نیز با بیان اینکه رقابت های سازه های کنسروی با هدف معرفی توانمندی های دانش طراحی ایران برگزار شده، گفت: این مسابقه ها پیشتر در 170 شهر و دانشگاه در سراسر جهان برگزار شده است.

سیدحیدر میرفخرالدینی افزود: در این رقابت ها ابرسازه ای با 302 هزار و 498 قوطی کنسرو از سوی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای بنا شد تا در کتاب رکوردهای گینس ثبت شود.

وی خاطر نشان کرد: در طراحی این سازه از معماری اصیل ایرانی و چهار عنصر آب، باد، خاک و آتش بهره گرفته شده است.

وی اضافه کرد: رکورد سازه های کنسروی اکنون با افزون بر 240 هزار قوطی در اختیار طراحان کشور تایلند است.

نخستین مسابقه سازه های کنسروی،Canstruction، ایران به مدت 2 روز و با حضور 288نفر از 48 تیم مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای یزد برگزار شد و شرکت کنندگان با استفاده از قوطی های کنسرو مواد غذایی، سازه های مختلفی طراحی و بنا کردند.

در پایان این مسابقه ها بخشی از کنسروهای استفاده شده به مناطق زلزله زده غرب کشور و موسسه های خیریه ارسال شد و از این طریق رقابت ها جنبه معنوی نیز داشت.

انتهای پیام/ ی

تقویت و توسعه رشته ها در دانشگاه فنی و حرفه ای 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.