متخصص طب سنتی مطرح کرد:

پیشگیری از ۷۰ بیماری با مصرف نان سبوس دار ارگانیک

متخصص طب سنتی گفت: با مصرف نان تهیه شده از گندم سبوس دار ارگانیک از ۷۰ بیماری می توان پیشگیری کرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حمید رضا ضیایی عصر امروز در مراسم بزرگداشت روز ملی نان اظهار داشت: تنها با تولید نان گندم سبوس دار ارگانیک و جای دادن آن در سبد خانوار و مصرف آن میتوانیم از ۷۰ بیماری صد در صد پیشگیری کنیم.

وی بیان داشت: نان کامل که منظور همان نان سبوس دار است دارای مواد مغذی همچون بیوتین و زینک و تمام انواع ویتامین گروه B و E  است.

متخصص طب سنتی گفت: اگر می خواهیم نسل سالمی داشته باشیم تنها با تولید نان کامل و سبوس دار و مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده می توانیم به آن دست یابیم.

وی با بیان اینکه بیوتین موجود در نان سبوس دار میتواند عامل پیشگیری از ریزش مود، تنظیم کننده قند خون و کلسترول و غیره باشد، افزود: این در حالی است که تولید نان با آرد سفید تنها یک نان بی کیفیت و عاری از هر گونه مواد مغذی را به خانوارها تحویل داده است.

ضیایی با اشاره به اینکه سبوس گندم که امروز از نان جدا می شود در بین ۴۰۰ هزار نوع گیاه در سطح دنیا دارای بیشترین نوع بیوتین است، ادامه داد: این در حالی است که امروز نان های سفید عاری از هر گونه بیوتین است.

وی که یک نان کامل و سبوس دار را مشابه دیازپام دانست، افزود: همانطور که دیازپام عامل درمان از استرس و افسردگی و اختلال خواب است، با مصرف یک نان کامل نیز می توانیم استرس، افسردگی و اختلال خواب را درمان کنیم.

متخصص طب سنتی با بیان اینکه تنها با تولید نان با کیفیت می توان بیماری ها را درمان کرد، گفت: امیدواریم که پزشکان نیز با ما در یک سنگر باشند و با همیاری یکدیگر بتوانیم نان کامل و سبوس دار را بار دیگر به سبد خانوار بازگردانیم.

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار