افزایش جوجه ریزی در جویبار

۲ میلیون و ۲۳ هزار قطعه جوجه ریزی از آغاز امسال تاکنون درسالن‌های مرغداری شهرستان جویبار انجام شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حاتم نژاد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه این میزان جوجه ریزی در ۱۰۵ واحدمرغداری گوشتی این شهرستان صورت گرفت، گفت: بیش از ۱۵ هزارتن گوشت سفید مرغ ازآغاز امسال تاکنون تولید و به بازار عرضه شد

وی افزود:شهرستان جویبار با دارا بودن ۱۶۷ واحد مرغداری گوشتی ، ۵/۸ درصد تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام /ر

 

تولیدبیش از ۱۵ هزار تن گوشت سفید درشهرستان جویبار

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار