طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی مشهدی

مطلبی مفید درباره طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی مشهدی را مشاهده نمایید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،مطلبی مفید درباره طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی مشهدی را مشاهده نمایید.

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی مشهدی

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه فرنگی  مشهدی

گل کلم : ۳ لیوان خرد کرده

هویج : ۲ لیوان خرد کرده

کرفس : ۲ لیوان خرد کرده

سیر : ۵، ۶ حبه

گوجه فرنگی: ۲ تا ۳کیلو

فلفل سبز تند: ۵ ، ۶ عدد

سرکه سفید : نصف لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه(یا کمتر بستگی به ذائقه هر فرد دارد)

نمک و زرد چوبه : ۱ قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی مشهدی

طرز تهیه:

گوجه فرنگی ها را در قطعات بزرگ خرد می کنیم و در یک ظرف پلاستیکی میریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و با دست خوب آنها را چنگ می زنیم و حدود ۱۵ ساعت اجازه می دهیم به همان حالت در یک جای خنک بماند. بعد از اینکه گوجه ها ساعت ها در نمک ماندند از صافی رد می کنیم و روی حرارت می جوشانیم تا اندازه ای که آب ان کمی تبخیر شود و یک مایع نیمه غلیظ(نگذارید آب گوجه ها زیاد کشیده شود) به دست آید.

مواد دیگر ترشی را هم خوب خرد می کنیم و بعد از شستن داخل یک سبد می ریزیم تا به خوبی آب آنها جدا شود.

مواد خرد شده را داخل ظرف مورد نظر( همان ظرفی که گوجه در ان روی حرارت بود ) ریخته و آب گوجه و مواد را تا حدی که کمی جوش بزنند روی حرارت می گذاریم و سپس با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و سرکه تا حدی که زیاد شل نشود مخلوط می کنیم. مواد ترشی سرد شده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و درب ان را خوب می بندیم و بعد از ۲ الی ۳ هفته که جا افتاد قابل استفاده است.

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی مشهدی

نکات:

۱- دقت کنید که مواد کاملا خشک شوند، زیرا اگر کاملا خشک نشوند، ترشی شما کپک خواهد زد.

۲- میزان غلظت آب گوجه با طعم ترشی رابطه مستقیم دارد. اگر خیلی اب گوجه را غلیظ بکنید ترشی کپک میزند و اگر هم زیاد شل باشد طعم ترشی چندان جالب نمیشود و ترشی مزه آب می دهد.

منبع:آشپزی ایرانی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.