رئیس بیمارستان کودکان حضرت معصومه(س) :

روند درمان کودکان مبتلا به سرطان کاملا رایگان است

اسحاق حسینی گفت:برخی از درمان‌های جانبی نیازمند هزینه است که در این بیمارستان کودکان از حمایت خیرین برخوردار هستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛سید کمال اسحاق حسینی ، رئیس بیمارستان کودکان حضرت معصومه(س) قم به کمک خیرین اشاره  کردوگفت:به دلیل اینکه بیمارستان کودکان نمی‌تواند سود چندانی را داشته باشد بخش خصوصی تمایلی برای ساخت بیمارستان‌های کودکان ندارد و این امر بیشتر بر عهده دولت است و البته کمک خیرین هم در کنار دولت این بیمارستان را همراهی می‌کند.

اسحاق حسینی افزود:با اشاره به اینکه روند درمان کودکان مبتلا به سرطان کاملا رایگان است، برخی از درمان‌های جانبی مانند ام ار آی و یا عکسبرداری‌ها و تغذیه نیازمند هزینه است که در این بیمارستان کودکان از حمایت خیرین برخوردار هستند.

وی عنوان کرد: درباره کمبود پزشک در این بیمارستان ،کمبود بیشتر در پزشکان مرتبط با بیماری‌های اطفال است و به عنوان مثال گرچه در زمینه فوق تخصص سرطان مشکلی وجود ندارد اما درباره بیماری‌های جانبی این کودکان کمبود پزشک وجود دازد.

با اشاره به اینکه از زمان راه‌اندازی بیمارستان کودکان حضرت معصومه(س) تا کنون ۲۶۱ کودک مبتلا به سرطان به این مرکز مراجعه کرده و پذیرش شده‌اند،در حال حاضر تنها ۵۰ پزشک فوق تخصص شیمی درمانی در کل کشور وجود دارد.

وی که خود یکی از این پنجاه نفری است که در قم حضور دارد و علاوه بر ریاست بیمارستان، ریاست بخش آنکولوژی را هم بر عهده دارد ادامه داد: در سه سال گذشته بخش آنکولوژی دارای ۹ تخت بود که این تعداد در حال حاضر به ۱۵ تخت رسیده است.

رئیس بیمارستان کودکان حضرت معصومه(س) در ادامه یادآورشد: چون کودکان مبتلا به سرطان به شکل دوره‌ای و متناوب به این بیمارستان مراجعه می‌کنند کمبود تخت محسوس نیست اما در دوره‌ای از سال هم ممکن است با ازدحام مراجعان مواجه شویم.

وی در این باره افزود: در حال حاضر بخش خون و بیماران مبتلا به سرطان در یک بخش است که این امر باعث شده تا بخش آنکولوژی به تخت بیشتری نیاز داشته باشد و چنانچه تخت‌ها در حال حاضر به ۲۴ برسد تقریبا نیازها مرتفع می‌شود.

اسحاق حسینی، راه‌اندازی بخش آنکولوژی را مورد اشاره قرار داد وگفت: راه‌اندازی این بخش باعث شده تا تعداد مراجعه کنندگان به تهران کاهش چشمگیری داشته باشد و حتی از برخی شهرهای اطراف قم همچون ساوه، کاشان، محلات و حتی کشورهایی همچون عراق کودکان به این بیمارستان مراجعه کنند.

وی در ادامه عنوان کرد: بر اساس استاندارد مطرح شده بین ۱۲ تا ۱۴ کودک در سال به ازای کل تولدهای یک سال به سرطان مبتلا می‌شوند که با توجه به رقم ۲۶۱ کودکی که به این بیمارستان مراجع کرده‌اند تعداد کمی بیشتر از استاندارد است.

رئیس بیمارستان کودکان قم ادامه داد: البته این بدان معنا نیست که قم از نظر ابتلای کودکان به سرطان وضعیت خطرناکی دارد بلکه این استان به دلیل مهاجرپذیری شرایطی دارد که برخی از کودکان از سایر شهرها هستند.

انتهای پیام/ح

 استان قم در زمینه بیمارهای جانبی کودکان مبتلا به سرطان با کمبود پزشک مواجه است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار