به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ باوجود اینکه توصیه پزشکان به افراد برای حفظ سلامت مصرف روزانه سیب است، اما خوردن دانههای این میوه توصیه نمیشود، زیرا آمیگدالین ماده شیمیایی موجود در سیب عوارض خطرناکی را برای افراد به دنبال دارد.
ماده آمیگدالین به مقدار بسیار زیادی در دانههای سایر میوه ها، چون سیب، بادام، زردآلو، هلو و گیلاس وجود دارد و در صورت مصرف هسته این میوهها و جویدن و قورت دادن آنها، آمیگدالین که بی ضرر است به سیانید هیدروژن تبدیل میشود.
سیانید یا همان سیانور یک ماده سمی بسیارخطرناک است و مصرف دوزهای پایینی از آن میتواند باعث مرگ افراد شود.
از جمله عوارض جانبی مصرف دوز پایین سیانید میتوان سردرد، تهوع، استفراغ، گرفتگی معده، سرگیجه، فلج اعضای بدن، نارسایی قلبی و ریوی، ضعف و سردرگمی را نام برد و در صورت مصرف دوز بالای این ماده شیمیایی و تاخیر در درمان امکان مسمومیت شدید و مرگ فرد وجود دارد.
کارشناسان بررسی کرده اند که مقدار ۴۱ الی ۲۸۶ میلی گرم ماده سیانید موجود در دانه سیب برای مرگ یک فرد بالغ با وزن ۸۱ کیلوگرم کافی است.
گروههایی که نباید هسته سیب مصرف کنند کودکان، زنان باردار، افراد دچار ضعف سیستم ایمنی، مبتلایان به سرطان و سالمندان هستند.
تنها حدود 0.2گرم الی 1.6گرم برای هر کیلو گرم از وزن یک فرد سیانید کافی است تا فرد دچار مسمومیت شدید و حتی مرگ ناگهانی شود.
در صورت قورت دادن کامل دانه سیب و نجویدن آن، آنزیمهای موجود در معده آن را هضم کرده و خطری برای انسان ندارند، اما توصیه میشود افراد تا حد امکان از جویدن و خوردن هسته سیب خودداری کنند.
هر عدد سیب بین صفر تا ۲۰ عدد دانه دارد و در صورتی که فرد بیش از ۱۵۰ دانه که به طور تقریبی ۱۰۰ گرم میشود را مصرف کند با مسمومیت مرگبار ناشی از سیانید مواجه میشود.
به جز دانه سیب، پوست و گوشت این میوه کاملاً بی ضرر و برای سلامت بدن انسان بسیار مفید هستند.
به اشتباه برخی افراد گمان میکنند که مصرف مقدار کم سیانید موجود در سیب برای سلامت بدن مفید است که این تصور کاملاً اشتباه است و میتواند به تجربهای گران و به قیمت از دست دادن جان آنها تمام شود.
اگر به اشتباه یک الی چند عدد دانه سیب را مصرف کردید نگران نباشید، اما حتماً هنگام خوردن سیب دانههای آن را جدا کنید و با آرامش از طعم و خواص درمانی این میوه پرخاصیت لذت ببرید.
انتهای پیام/
مارومسغرهنکنید
امتحانش کنین
هرچیزی که تلخ باشه سیانور یا همون سیانبد داره
بدن انسان هم به سیانید نباز داره یه وقت میگفتن اگر ده عدد مغز بادام تلخ بخوری میمیری
ولی امروز بهترین داروب ضد سرطان وام اس هست
تشکر میکنم
الان هم 75 سالم هست فکر کنم اسمم جزو مرده ها رد شده چون حالا هرچی میخورم
شما خودتون تو صفحه قبلی گفتین ضد سرطانه الانم که می گین کشندست
والا یکی پاسخگو باشه درستش کنید
شنیدم دانه سیب سرطان زاست و برای سلامتی مظر است ولی جوشاندن ان چی؟
لطفا اگر میتوانید زود تر پاسخ دهید با تشکر
ما خلقت هذا باطلا سبحانک و قنا عذاب النار
اواخر سوره آل عمران
پس حتی هسته ها هم خاصیت دارند
پس چرا نمیری مونواکسید کربن و اینجور چیزا مصرف کنی؟؟
درسته باطل نیست ولی منظورش فایده دار بودنش یا مضر بودنش نیست منظور اینه مثلا اگه هسته سیب نباشه میوه هم به وجود نمیاد از این نظر میگه.لطفا با دقت قرآنو بخون
با سپاس
شاید هسته ی سیب به نظرتان بی ارزش و دور ریختنی باشد. اما به نظر اکثر متخصصان این هسته های دورریز جزو ترکیبات طبیعی و قوی در برابر سرطان هستند. اما چرا مردم در جریان چنین خواصی نیستند؟ شاید اطلاع رسانی در این خصوص کم بوده است و یا اینکه همچنان اکثر افراد به مؤثر بودن داروهای شیمیایی در مقابله و درمان بیماری ها، اعتقاد بیشتری دارند. تأثیر هسته ی سیب در مقابله با رشد سلول های بدخیم در سرطان های مختلف به طور علمی به اثبات رسیده است.
به عقیده ی محققان هسته ی سیب قادر است از رشد سلول های سرطانی در کولون، ریه، پروستات، پانکراس، سینه و معده جلوگیری کند..."
توضیحاتی دادین که من تابه حال نمیدونستم
نکته ی جالب این است که این ترکیبات طبیعی با تخریب سلول های سرطان زا تهدیدی برای سلول های سالم محسوب نمی شوند. البته حواستان باشد که هسته ی سیب حاوی میزان اندکی سیانور است و چنانچه به میزان زیادی مصرف شود ممکن است مرگبار باشد.
1سیب میخورم با هستش ولی الان از قبلانم بهتر شدم
1سیب میخورم با هستش ولی الان از قبلانم بهتر شدم
تا الان هم كه زنده ام
لطفا فرافکنی نکنید
هرچیزی اگر از حدش خارج بشه مضر هست. حتی گردو.
برای مسمومیت با هسته سیب و ریحان بنفش باید دو جعبه سیب و یا سه کیلو سبزی ریحان بنفش در یکروز خورد.
بلکه ضد سرطان و داروی کشف شده درمان سرطان است
که در واقع نام دیگر کمبود ویتامین B17 سرطان است
سیب هم ممکنه همینطور باشه و ماده ای در سیب یا پوستش باشه که اثرات منفی هسته رو خنثی کنه. بنابراین تحقیقات باید روی کل میوه انجام بشه نه فقط یک قسمت
من از شیش سالگی تا الان که 32 سالمه سیبو با هستش میخورم
اونم روزی چندتا، تا حالا که مشکلی برام پیش نیومده
البته اینو باید از کارشناسای طب سنتی بپرسیم