نزاع هابیل و قابیل در کاخ سفید!

اخبار رسیده از کاخ سفید حاکی از اختلاف شدید میان مقامات ارشد دولت ترامپ است.

نزاع هابیل و قابیل در کاخ سفید!به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تایم، پس از «شان اسپایسر» سخنگوی قبلی کاخ سفید که با آمدن «آنتونی اسکاراموچی» به عنوان مدیر جدید روابط عمومی کاخ سفید (تصویر سمت چپ) از مقام خود استعفا داد، گفته می شود که «رینس پریبس» رئیس دفتر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا (تصویر سمت راست) نیز با او دچار اختلافات جدی شده است.

این اختلافات به حدی است که چند منبع آگاه در کاخ سفید گفته اند این دو در کنار یکدیگر نمی توانند به حضور در دولت ادامه دهند.

«آنتونی اسکاراموچی» که همچون بسیاری از دولتمردان ترامپ از وال استریت به دولت آمده، در پست جدید خود به عنوان مدیر روابط عمومی کاخ سفید چندان مورد استقبال قرار نگرفته است.

وی پس از انتصاب به این مقام از سوی ترامپ، ماموریت نخست خود را مقابله با نشت اطلاعات از کاخ سفید به رسانه ها عنوان کرد؛ مساله ای که ترامپ تاکنون بارها از آن گلایه کرده است.

همین موضوع باعث شده است که او به بسیاری از نزدیکان ترامپ در کاخ سفیداز جمله «راینس پریبس» به چشم متهم نگاه کند و در نتیجه، آنها را در مقابل خود قرار دهد.

به همین دلیل، اسکاراموچی  روز گذشته در گفتگو با سی ان ان، رابطه خودش با «راینس پریبس» رئیس دفتر ترامپ را "برادرانه" خواند اما آن را به رابطه هابیل با قابیل تشبیه کرد!

برخی در واکنش به مثالی که اسکاراموچی در گفتگو با خبرنگار سی ان ان از کتاب مقدس به زبان آورد، آن را نوعی تهدید تلقی کرده و گفته اند منظور او از تشبیه رابطه خود با پریبس به رابطه هابیل با قابیل این است که رئیس دفتر ترامپ را در نهایت همانند دوست نزدیک او یعنی «شان اسپایسر» از کاخ سفید فراری خواهد داد. 

البته اختلاف در کاخ سفید به سطح مدیران میانی محدود نمی شود؛ بلکه در سطح مقامات ارشد دولت ترامپ نیز گزارشات موثق زیادی طی روزهای اخیر درباره اختلاف آنها با یکدیگر منتشر شده که اختلاف ترامپ با «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه و «جف سشنز» وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا یکی از این موارد است.

گفته می شود ترامپ به دلیل اختلاف نظر با تیلرسون بر سر پایبندی ایران به برجام او را از تیم بررسی توافق هسته ای کنار گذاشته و به دلیل دفاع نکردن خوب سشنز از دولت در پرونده ارتباط با روسیه نیز به دنبال برکنار کردن او از وزارت دادگستری است.

همچنین روز گذشته (پنجشنبه) خبر رسید که ژنرال «هربرت مک مستر» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، «درک هاروی» مشاور خود در امور خاورمیانه که دارای دیدگاه هایی به شدت ضدایرانی بود را به دلیل اختلاف نظر با او از شورای امنیت ملی آمریکا کنار گذاشته است.

انتهای پیام /

اوج گرفتن اختلافات در کاخ سفید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۹:۱۶ ۰۶ مرداد ۱۳۹۶
بهتر بود گفته میشد بین یاجوج وماجوج که قومی نفهم بودند اختلاف افتاد اما این را باید دانست وقتی کنگره و مجلس نمایندگان با دو جریان سیاسی علیه جهان متحد عمل میکنند این اختلافات در حدی نیست که بشود روی آن حساب کرد چون کل نمایندگان و سناتورهای امریکا را همین قوم نفهم تشکیل میدهند و برای هیچ بشر و کشورو دولتی در جهان حقی قائل نیستند که حتی در رفتار حیوانات وحشی هم با این غلظت دیده نمی شودو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۹ ۰۶ مرداد ۱۳۹۶
بالاخره یک روز هابیل با بیل قابیلو میکشه یا قابیل بابیل هابیلو میکشه
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
علی
۱۴:۱۹ ۰۶ مرداد ۱۳۹۶
خسته نباشن
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۳:۴۲ ۰۶ مرداد ۱۳۹۶
با سلام و احترام می خواهم چند نکته را که به نظر خودم مکمل یکدیگر هستند بیان کنم؛ اگر صلاح می دانید برای مخاطبان منعکس فرمایید: 1 - من شخصا از دشمنان سر سخت و آشتی ناپذیز نظام سلطه آمریکا هستم و آرزو می کنم که روزی خداوند شکننده جباران، چنان کمر و گردن این سلطه گران را بشکند که خواری و خفتشان در چشم همه اهل عالم ، جلوه کرده و برای همیشه از گردن کلفتی پشیمان شوند. 2 - من در عین حال قبول دارم که نظامی مثل آمریکا علیرغم نفرت بسیاری همچون حقیر، از بنایی مستحکم از لحاظ ساختاری برخوردار بوده و بهترین مغزهای این جهان صدها سال خشت خشت این بنا را تا اینجا آورده اند؛ پس نمی توان آن را با نظامی همچون شوروی سابق قیاس کرد. 3 - آنچه امروز در این کشور و نظام می گذرد ممکن است به نظر برخی یک مرحله طبیعی و منطقی در چنین نظاامی باشد ولی از سویی به نظر می آید که اولین بار در این حاکمیت این افراد و این کنشها روی می دهد؛ امید واریم که این مرحله چیزی خارج از اختیار گردانندگان این سیستم بوده و دست کم با بروز حوادثی غیر قابل پیش بینی تا حدود زیاذی ، آمریکا را از دستیابی به آرمان سلطه کامل و نهائی بر جهان دور ساخته و با اراده خدایی، دیگر ملتها و فرهنگها بتوانند در برابر این سلطه بدتر از چنگیز مغول ایستادگی کرده و روشنفکران و فرهیخته گان جهان را به افقی روشن تر امید وار سازد. 4 - در مجموع نظر نهائی و امیدواری بنده این است که به برکت انقلاب اسلامی، قدرت فرعونی آمریکا اندک اندک و در عین ناباوری، در دریا ی اراده الاهی غرق می شود ؛ غافل نشوید که دو طرف ایالات متحده دو اقیانوس است که گر چه نام یکی « آرام » است ولی ممکن روزی برسد که برای گردنکشان فرعونی آمریکا آرام نباشد وبا خروش خود آنان را غرق کند.
Netherlands
ناشناس
۱۳:۲۰ ۰۶ مرداد ۱۳۹۶
بجای هابیل وقابیل بگفتیم ابلیس وخناس بهترنبود؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۸ ۰۶ مرداد ۱۳۹۶
مرررسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۰۶ مرداد ۱۳۹۶
خوشونو محاصره کردن مثل عقرب شدن که وقتی دورشون آتیش شد نیش میزنن به خودشون پایمال کردن حقوق مردم در اقسا نقاط جهان توسط همین خبیثها لحظه‌ای روی آرامش را نخواهند دید
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۲:۳۸ ۰۶ مرداد ۱۳۹۶
عججججب
-
محسن
۱۱:۴۰ ۰۶ مرداد ۱۳۹۶
ممنون
آخرین اخبار