کرمانشاه؛

تولید بیش از 16 هزار تن آبزی در استان

مدیر کل شیلات استان کرمانشاه گفت:سال گذشته بیش از 16هزار تن آبزیان در استان تولید شد.

سید فرزاد افضلی مدیر کل شیلات استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ؛با بیان اینکه سال گذشته 16هزار و 150تن آبزی در استان تولید شده است گفت:سال گذشته 11هزار و 425 تن ماهی سردآبی و 3هزار و 300تن ماهی گرمابی تولید شده است.

 وی با بیان اینکه 20تن ماهی خاویاری و 2میلیون و800هزار قطعه ماهی زینتی در استان تولید شد گفت:مرکز تکثیر میگوی آب شیرین قصرشیرین تنها مرکز تولید پست لارو میگوی روزنبرگی در کشور است که در این مرکز امکان تولید ۲ میلیون قطعه پست لارو میگو در سال وجود دارد.

افضلی با اشاره به برگزاری 4جشنواره طبخ آبزیان ادامه داد: با ترویج طبخ آبزیان و توسعه فعالیت های آبزی پروری در راستای تحقق شعار ماهی غذای سلامتی موفق به افزایش میزان سرانه استان کرمانشاه به 8 و نیم کیلوگرم شدیم.

 وی ادامه داد: میانگین سرانه مصرف آبزیان در استان از 250گرم در سال73 به 8ونیم کیلوگرم در سال95رسیده است .

 

انتهای پیام/پ

 

تولید ماهیان زینتی در استان کرمانشاه

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.