زاهدان

تولیدسالانه بیش از 2 هزار تن گوشت شتر در سیستان وبلوچستان

تولیدسلانه 2 هزار 300تن گوشت و هزار و 300 تن شیرشتر درسیستان وبلوچستان، این استان را به یکی از مراکز قطب پرورش شتر کشور تبدیل کرده است.

تعدادی از شترداران در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،مجوز ندادن خروج دام ازاستان، نبود صنایع تبدیلی، همکاری نکردن سازمان های متولی با شترداران باعث شده پرورش شتر دربرخی از نقاط سیستان وبلوچستان را ازدلایل رونق افتادن پرورش شتر عنوان کردند.

آنها اظهارکردند هم اکنون جمعیت شتر در شهرک شترداران زاهدان از 3 هزار نفر به حدود 400 نفر کاهش یافته است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان هم گفت: برای رفع مشکلات شترداران حدود 10 جایگاه پرورش شتر در حاشیه شهر درنظرگرفته شده و تمیهداتی اتخاذ شده که شتر ها دراین جایگاه پلاک کوبی شوند.

نجفی افزود : بنا به تقاضای دامداران دامهای بومی به خارج از استان حمل یا به کشتارگاههاعرضه میشوند.

حسینی مدیرکل دامپزشکی استان نیزگفت: جایگاه های پرورش شتر با زمان بندی مشخص توسط دامپزشکان بررسی و کنترل می شوندو در صورتی که نتیجه آزمایش بیماری های کرونا ،بروسلولز منفی باشد به کشتارگاه های داخل استان منتقل می شوند.

انتهای پیام/ع

تولید گوشت شتر درسیستان وبلوچستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار