به گزارش
خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ اگر به دلیل مشغله فراوان فرصت خرید نان تازه برای وقت افطار یا سحر را ندارید میتوانید با استفاده از کمترین امکانات و در زمانی کوتاه نانی خوشمزه برای اطعام روزه داران فراهم کنید.
برای تهیه این نوع نان به مواد زیر نیاز دارید:
آرد سفید یک پیمانه بزرگ، چهار قالب کره ۲۵۰ گرمی، شکر یک پیمانه کوچک ومقداری نمک.
در صورت تمایل برای تنوع در طعم این نان میتوانید از وانیل، عصاره بادام یا دانههای خرد شده آجیل استفاده کنید.
روش تهیه:
ابتدا آرد سفید را به همراه نمک و کره داخل دستگاه همزن برقی ریخته به هم میزنید، توجه داشته باشید که میزان هم زدن باید به اندازهای باشد که خمیر کاملاً نرم نشود و در عین حال مواد با هم ترکیب شوند.
سپس خمیر را داخل قالبی که با کره آن را چرب کرده اید به ضخامت حدود ۵ سانتی متر ریخته و روی آن را صاف میکنید.
در مرحله بعد قالب را داخل فر قرار داده به مدت ده دقیقه در حرارت متوسط بپزید. توجه کنید، پخت این نوع نان در حرارت بالا میتواند سبب سوختن آن و قهوهای شدن روی نان شود به همین دلیل باید در حرارت متوسط آماده شود تا نان ترد بماند و سفت نشود.
در مرحله بعد قالب را از فر خارج کرده در حالی که هنوز گرم است آن را به قطعات و سایزهای دلخواه برش بزنید.
نان شما آماده است و در آن از هیچ ماده تخمیری مانند بکینگ پودر یا جوش شیرین استفاده نشده و بویژه برای روزه داران که معده آنها ساعتها خالی بوده میتواند یک خوراک مناسب باشد و مانع از ترش کردن معده و ناراحتیهای گوارشی شود.
به دلیل عدم وجود مواد نگهدارنده و قوام دهنده، این نان به سرعت خشک میشود به همین منظور باید در جای خشک و خنک نگهداری و تازه مصرف شود.
از این نان کم حجم و پر کالری میتوانید برای سفره افطار به همراه انواع خوراکها استفاده کنید و به این منظور میزان نمک یا شکر آن را متناسب با ذائقه خود تغییر دهید.
منبع: nytimes