آلوئه ورا به تنهایی آکنه را از بین نمی‌برد

استفاده از آلوئه ورا یکی از درمان‌های گیاهی محبوب برای بسیاری از مشکلات پوستی به شمار می‌رود، اما آیا آلوئه ورا می‌تواند در درمان و بهبود جای زخم‌های آکنه نیز موثر باشد؟

آلوئه ورا به تنهایی آکنه را از بین نمی‌برد
همایون مژدهی آذر متخصص پوست و مو در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به این که ژل موجود در گیاه آلوئه ورا به عنوان یک ماده پایه در محصولاتی که بدون تجویز نسخه می‌توانید آنها را خریداری کنید، استفاده می شود، اظهار کرد: آلوئه ورا در مجموعه‌های آماده سازی و مراقبت پوست از پاک کننده‌ها تا مرطوب کننده‌ها، ماسک‌ها و موارد دیگر به کار گرفته می‌شود.
 
وی افزود: یکی از دلایل اصلی استفاده از آلوئه ورا در درمان بسیاری از مشکلات پوستی به ویژگی‌های ضد التهابی این گیاه باز می‌گردد و اگرچه پژوهش‌های قابل توجه‌ای درخصوص این گیاه صورت گرفته است، اما همچنان مسیری طولانی برای بیان این که آلوئه ورا درمانی موثر برای آکنه است پیش رو داریم.
 
وی ادامه داد: به نظر نمی‌رسد آلوئه ورا نقشی بیشتر از کاهش قرمزی و التهاب آکنه داشته باشد که البته برای تسکین آکنه التهابی مفید است. اما آکنه تنها به واسطه التهاب ایجاد نمی‌شود.
 
این متخصص پوست و مو با اشاره به این که تجمع سلول‌های مرده پوست، غدد چربی بیش از اندازه فعال، هورمون‌ها و حتی ژنتیک در بروز آکنه نقش دارند، تصریح کرد: آلوئه ورا کار خاصی برای مقابله با این عوامل انجام نمی‌دهد ضمن آن که شکل گیری هر جوش از یک منفذ مسدود آغاز می‌شود.
 
مژدهی آذر با بیان این مطلب که آلوئه ورا از مسدود شدن منافذ پوست جلوگیری نمی‌کند و از این رو در بلند مدت تاثیری در توقف رشد آکنه ندارد، گفت: آلوئه ورا نمی‌تواند جای زخم آکنه را از بین ببرد، اما می‌تواند به درمان هیپرپیگمانتاسیون (لکه‌های تیره) کمک کند.
 
وی یاد آور شد: آلوئه ورا نمی‌تواند جای زخم‌های حفره‌ای آکنه را ترمیم کند، زیرا این جای زخم‌ها به واسطه از بین رفتن بافت پوست ایجاد می‌شوند و در واقع، تنها گزینه برای بهبود ظاهر این نوع از جای زخم‌ها استفاده از لیزراست که در این زمینه می‌توانید با یک متخصص پوست مشورت کنید.
 
انتهای پیام /
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۵۷ ۲۲ خرداد ۱۳۹۶
جالب بود...البته داروهای گیاهی خوب هستن اما اینکه برای هر بیماری بشه ازشون استفاده کرد خیلی منطقی نیست
آخرین اخبار