ساری،

تولید بیش از 4800 تن گوشت سفید در آمل

مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید 4 هزار و 875 تن گوشت سفید 2 ماه نخست امسال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سیدحسین اسلامی افزود: با بیان اینکه میزان 2 میلیون و 600 هزار قطعه جوجه در دو ماه نخست امسال در 173 واحد مرغداری جوجه‌ریزی شد، افزود: این میزان جوجه‌ریزی تولید و عرضه 4 هزار و 875 تن گوشت سفید را به ثمر آورد.

مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: وزن زنده هر مرغ به میزان 5.2 کیلوگرم برآورد شده است و عرضه 4 هزار و 875 تن گوشت سفید به بازار 219 میلیارد و 375 میلیون ریال ارزش اقتصادی داشته است.

وی افزود: آمل از شهرهای شاخص در عرضه و تولید مرغ گوشتی، تخم‌گذار و جوجه یک‌روزه است و فعالان تولید مرغ زیادی در این شهرستان فعالیت گسترده دارند.

مدیر جهاد کشاورزی آمل با اشاره به برگزاری مستمر نامه‌های آموزشی ترویجی با همکاری اداره ترویج جهاد کشاورزی این شهرستان، مراکز جهاد کشاورزی مناطق و تعامل دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها، گفت: این دوره‌های آموزشی ویژه این روزها در قالب طرح بسیج رمضان در سطح روستاها اجرا می‌شود.

اسلامی با اشاره به اینکه آموزش‌های علمی و عملی کشاورزان تاکنون توانسته دستاوردهای خوبی داشته باشد، افزود: تعداد هشت جلسه کلاس آموزشی یک‌روزه با موضوع زراعت برنج، کشت سبزیجات و صیفی‌جات، بیماری‌های مشترک انسان و دام به ویژه بیماری تب مالت و بیماری تب کریمه کنگو از ابتدای ماه مبارک رمضان بین زنان ساکن در روستا برگزار شد.

وی با تأکید بر لزوم آموزش و افزایش آگاهی زنان در روستا، بیان کرد: زنان روستایی نقش زیادی در جامعه کشاورزی و درآمد اقتصادی خانوارها دارند.

اسلامی با اشاره به شرکت 176 زن روستایی در آموزش‌های اداره جهاد کشاورزی آمل، گفت: آموزش‌های لازم به زنان در روستاها از سوی کارشناسان مجرب جهاد کشاورزی تا روزهای پایانی ماه رمضان به صورت مستمر و منسجم در مساجد روستاها انجام می‌شود.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.