شیراز؛

پنج محصول اساسی کشاورزی استاندارد سازی می شود

برنامه استاندارد سازی 5 محصول اساسی کشاورزی در استان فارس تدوین می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد مهدی قاسمی رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و کلیه دستگاه‌های استان برنامه تدوین استاندارد سازی ۵ محصول اساسی کشاورزی شامل پیاز، سیب زمینی، کاهو، گوجه فرنگی و خیار انجام شده است.

قاسمی ادامه داد: دو کتاب از تجارب کشورهای مختلف مستند سازی و تدوین شده است که تهیه پیش نویس و تدوین استانداردهای ملی و  بین المللی، برگزاری دوره های آموزشی و تخصصی مورد نیاز و مرتبط و توسعه آزمایشگاه های تأیید صلاحیت شده برای پایش و کنترل کیفیت بهینه از جمله اقدامات طرح استاندارد سازی و تولیدات سالم محصولات کشاورزی است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: کشاورزی استان ۱۰ درصد تولیدات کشور را بر عهده دارد که شامل ۱۵ درصد محصولات باغی، ۷ درصد محصولات زراعی و ۶. ۵ درصد محصولات دام، طیور و آبزیان است.
انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار