در نشست بررسی عملکرد دولت در حوزه گردشگری بیان شد؛

صنعت گردشگری ما نیازمند مدیریت جهادی و یکدست است

رحمانی موحد گفت: قوانین و نگاه‌های سنتی از موانع موجود بر سر راه ارتقای صنعت گردشگری است.

صنعت گردشگری ما نیازمند مدیریت جهادی و یکدست است
به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حاضر در مکان برگزاری نشست بررسی عملکرد دولت در حوزه گردشگری که امروز برگزار شد؛ مرتضی رحمانی موحد، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به رشد 20 میلیونی گردشگری در دولت یازدهم اشاره کرد و اظهار داشت: این رشد 20 میلیونی با توجه به تعریف جهانی گردشگر مشخص شده است.
 
وی قوانین و نگاه های سنتی را از موانع موجود بر سر راه ارتقای صنعت گردشگری دانست و گفت: امروزه با توجه به آنچه در مناظره های انتخاباتی دیده می‌شود؛ متوجه می‌شویم که گردشگری دیگر عامل نفوذ نیست.
 
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد:صنعت گردشگری ما نیازمند مدیریت جهادی و یکدست است.
 
رحمانی موحد در بخش دیگری از سخنانش گردشگری را فرآیندی سه وجهی دانست که در حوزه های اقتصاد، فرهنگ و امور اجتماعی تعریف می‌شود و تصریح کرد: گردشگری بازوی توانمند دیپلماسی عمومی بوده و یک صنعت به حساب می‌آید.
 
وی افزود: گردشگری یک فعالیت و رشته عمیق مردمی است و به عنوان یک بستر فرهنگی به اشتغال‌زایی کمک می‌کند.
 
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: ما با شروع دولت تدبیر و امید، گردشگری را به عنوان یک حوزه متفاوت تعریف کردیم.
 
رحمانی موحد ادامه داد: در نگاه دولت به برنامه ششم توسعه هشت موضوع ویژه مشخص شد که گردشگری یکی از این موضوعات بود و این نشان می‌دهد که دولت به گردشگری توجه دارد.  
 
وی در بخش دیگری از سخنانش امنیت داخلی و بین‌المللی را مزیت اصلی گردشگری‌مان دانست و اظهار داشت: امروزه ایران رفتن به کار خاصی در اروپا تبدیل شده و این امر نشان می‌دهد که ساختار گردشگری ما از سلامت خوبی برخوردار است.
 
رحمانی موحد در بخش دیگری از سخنانش ستاد هماهنگی خدمات سفر را یکی از بهترین خروجی هماهنگی نهادهای مرتبط دانست و تصریح کرد: در حوزه داخلی هم بحث‌های استراتژیکی را مطرح کردیم.  به عنوان مثال اعتقاد داریم که بحث ساماندهی تعطیلات یکی از مسائل مهم و موثر در سفر و گردشگری است.
 
وی افزود: البته این مبحث در مجلس شورای اسلامی نیز پیگیری می‌شود.
 
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت:جشنواره های مختلفی را نیز در مناطق مختلف کشور برگزار کردیم و نشان دادیم که رویداد محوری در حوزه گردشگری باعث نشاط، اشتغال‌زایی و توزیع ثروت می‌شود.  
 
رحمانی موحد بررسی آیین‌نامه های حوزه گردشگری، ورود جدی به برنامه ششم توسعه، لزوم پیوست میراث فرهنگی برای تمامی برنامه‌های خدماتی و غیر خدماتی، حل مناقشه قدیمی و کهنه نظام صنفی و خروج گردشگری از تبعیت این نظام را از فعالیت‌های دیگر دولت یازدهم در حوزه گردشگری دانست و اظهار داشت: در برنامه ششم این اختیار به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری داده شد که امور تصدی گری خودش را به تشکل‌ها واسپاری کند.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه امروزه شاخص شادمانی در کشور به عنوان معیار توسعه کشورها شناخته شده ، تصریح کرد: گردشگری یکی از عناصری است که می‌تواند منجر به اعتلای شاخص شادمانی در کشور شود.
 
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: ما اگر می‌خواهیم سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در برنامه شسم توسعه را مد نظر داشته باشیم، باید مدیریت کنیم و خوشبختانه با همین نگاه کمیسیون ارتقای گردشگری در شورای امنیت ملی تصویب شد. ما هم اکنون برای کویرمان دستورالعمل تدوین می‌کنیم و این دستورالعمل هم تدوین می‌شود.
 
وی در بخش پایانی سخنانش در پاسخ به این سوال که سازمان میراث فرهنگی چه گام‌هایی در جهت معرفی جاذبه‌های گردشگری در فضای مجازی برداشته، اظهار داشت: ما در راهبرد پنجگانه‌ای که از سال 92 تا به امروز دنبال کرده‌ایم، توجه ویژه ای به گردشگری مجازی داشتیم. اما در این حوزه با دو رکن مهم سخت افزاری و نرم افزاری مواجه هستیم و اگر به عنوان یک سازمان، جاذبه ای را تعریف کنیم، این تعریف به هیچ وجه نباید مخدوش شود. پس بخشی از کار ما باید تولید محتوا و مدیریت سایر سایت‌هایی که به معرفی جاذبه‌های گردشگری می‌پردازند، باشد.
 

انتهای پیام/
 
 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار