کرمان؛

باید روش های جدید را برای توسعه دانش بنیان در نظر گرفت

معاون علمی رئیس جمهوری گفت: در حوزه علم، پیشرفت های خوبی داشته ایم و به زودی در حوزه نانو به رتبه پنجم دنیا دست خواهیم یافت.

باید روش های جدید را برای توسعه دانش بنیان در نظر گرفت
 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری روز چهارشنبه در آیین دوازدهمین دوره جایزه افضلی پور در کرمان گفت: با همت جوانان، 2 هزار شرکت استارت آپ در کشور راه اندازی شده که گردش مالی برخی از آنها در سال به 30 میلیون دلار می رسد.
 
وی بیان کرد: رتبه اول علمی منطقه را داریم و باید بسیار بالاتر از این موارد برویم زیرا نیروی انسانی متخصص داریم.
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: باید روش های جدید را برای توسعه دانش بنیان در نظر بگیریم زیرا دانشگاه نفتی به جایی نمی رسد.
 
وی تصریح کرد: پژوهش در دانشگاه ها زمانی سامان می گیرد که بخش خصوصی در این زمینه فعال شود و درصد قابل توجهی از درآمد دانشگاه مربوط به این بخش باشد.
 
ستاری بر حراست و حفاظت از دانشگاه ها تاکید کرد و افزود: حفاظت و حراست از دانشگاه در این است که عواید این دانشگاه به مردم استان برسد و این موضوع باید رخ دهد.
 
وی با بیان اینکه از جوانان کارآفرین به صورت جدی حمایت می کنیم اظهار کرد: وزرای قبلی به ما می گفتند چیزی از این بحث ها بیرون نمی آید و اگر با شرکت های خارجی کار کنیم بهتر به نتیجه می رسیم و باید دید چه می شود که یک وزیر به این نتیجه دست می یابد؟
 
معاون رئیس جمهوری گفت: از ابتدای دولت تدبیر و امید موضوع اقتصاد دانش بنیان را مطرح کردیم زیرا معتقدیم با پول فروش نفت و گاز و این موارد نمی توان مملکت را چرخاند و باید دید کدام اقتصادهای بزرگ دنیا با نفت، پول و الماس به این جایگاه رسیده اند.
 
وی گفت: زمانی موفق می شویم که پایه اقتصاد خود را عوض کنیم که در اقتصاد دانش بنیان به دنبال این موضوع هستیم و کار ما در محیط کسب و کار جدید است زیرا محیط کسب و کار ما به شدت مساله دارد.
 
ستاری دانشگاه را مبداء اقتصاد خواند و اظهار کرد: تا پایه اقتصاد کشور، دانش نباشد، وضعیت درست نمی شود.
 
وی خطاب به دانشجویان گفت: اگر بخواهید می توانید دنیا را تغییر داده و ساختارهای قدیمی را به روز کنید.
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با بیان اینکه باید دیوارها را از دور دانشگاه جمع کرد افزود: دانشگاه جزئی از اجتماع است و حق نداریم در دانشگاه مواردی را آموزش دهیم که به درد آینده دانشجویان و جامعه نخورد.
 
وی اظهار کرد: به علوم بین رشته ای نیاز داریم و چرا باید بین دانشکده ها دیوار بکشیم و دانشگاه باید جزئی از مبلمان شهری باشند.
 
ستاری خطاب به دانشجویان افزود: کارمند نشوید و مشکلات مردم را حل کنید، کارآفرین باشید و جامعه را تکان دهید.
 
وی گفت: شما با استخدام شدن خود را نابود می کنید و اعتماد به نفس خود را از بین برده و و مانند ما مدیران نفتی می شوید که گاهی فکر می کنیم اگر این میز را از ما بگیرند وسط تهران می میریم.
 
وی بیان کرد: 100 سال است که نفت ما را نفرین کرده است و ما می گوییم اگر نفت نباشد چگونه زندگی کنیم.
 
رئیس بنیاد ملی نخبگان افزود: ما فکر می کنیم با پول نفت ثروتمند می شویم در حالی که سرنوشت شما در جیب هایتان نیست بلکه در مغزهای شماست.
 
وی گفت: افرادی مانند مرحوم افضلی پور (بنیانگذار دانشگاه در کرمان) پایه هایی را در این استان گذاشته اند که بخشی از آنها پایه های فرهنگی و وقف برای علم و پژوهش است و باید ادامه یابد.
 
ستاری خاطرنشان کرد: این مملکت به هیچ یک از ما نیاز ندارد و این ما هستیم که به این مملکت نیاز داریم و همه ما باید روی شانه های این مملکت بایستیم که دنیا ما را ببیند؛ این چه فخری است به مملکت خود می فروشیم که مملکت به ما نیاز دارد.
 
دوازدهمین دوره جایزه افضلی پور، دومین دوره جایزه هنری صبا، دومین دوره جایزه کارآفرینی و ششمین دوره جایزه علی افضلی پور امروز (چهارشنبه) در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.
 
زنده یاد مهندس علیرضا افضلی پور بنیانگذار دانشگاه شهید باهنر کرمان است که سال 1352 تصمیم به ساخت دانشگاه در کرمان گرفت.
 
اولین دوره اعطای جایزه افضلی پور به چهره های برتر علمی سال 82 برگزار شد و پس از آن جایزه خانم فاخره صبا (همسر افضلی پور) و جایزه دکتر علی افضلی پور هم در دانشگاه شهید باهنر کرمان شکل گرفته است.
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری امروز برای بازدید و افتتاح چند طرح علمی و فناوری به کرمان سفر کرد.
 
 
انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار