طرز تهیه کباب لبنانی

در این مطلب، طرز تهیه نوعی کباب تابه ای به سبک لبنانی ها را میخوانید.

طرز تهیه کباب لبنانیبه گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب طرز تهیه نوعی کباب تابه ای به سبک لبنانی ها را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:
 
گوشت گوساله (چرخ کرده، چربی دار): 2 کیلو و 250 گرم
 
پیاز درشت (پوست کنده و خردشده): 3 عدد
 
سیر: یک بته
 
زنجفیل: یک برش یک و نیم سانتی
 
فلفل سبز: 16 عدد
 
برگ گشنیز: 120 گرم
 
نمک: به میزان لازم
 
فلفل قرمز (پودر شده): به میزان لازم
 
تخم گشنیز (پودر شده): به میزان لازم
 
زیره (پودر شده): به میزان لازم
 
روغن: برای سرخ کردن
 
 
 
روش تهیه:
 
1. ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید.

2. نیمی از پیازهای خردشده را در غذاساز ریخته تا به صورت کاملا ریز خرد شوند. آنها را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب آنها کاملا گرفته شود. سپس بقیه پیازهای خردشده را در غذاساز بریزید و پس از ریزشدن کنار بگذارید.

3. سیر و رنجفیل را پوست کنده و زنجفیل را برش دهید.

4.ساقه فلفل سبزها را جدا کنید و به همراه سیر و زنجفیل خردشده در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

5. برگ گشنیز را به مواد داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود.

6. پیاز ریز خرد شده را به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید.

7.چاشنی ها را به مواد اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.


8.نیمی از مواد را از غذاساز خارج کرده و نیمی از گوشت چرخ کرده را به باقیمانده مواد داخل غذاساز اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید. این کار را با بقیه گوشت و مخلوط پیاز تکرار کنید.

9.    مخلوط به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال داده و با دست به خوبی آن را ورز دهید. گلوله های یکسانی از مخلوط گوشت جدا کرده و در دست خود شکل دهید. آنها را در روغن داغ سرخ کرده و سرو نمایید.
 
 
منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار