اصفهان؛

تشکیل پرونده الکترونیکی برای 30 درصد شهروندان گلپایگانی

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان گفت: پرونده الکترونیکی سلامت تا کنون برای 30 درصد از جمعیت 88 هزار نفری زیر پوشش در شهرستان گلپایگان تشکیل شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،ناصر رستمی در نشست با خبرنگاران به مناسبت هفته سلامت اظهار داشت: هفته جهانی سلامت یکم تا هفتم اردیبهشت ماه است که شعار امسال از سوی سازمان جهانی بهداشت «بیایید افسردگی را با هم صحبت کنیم» نام‌گذاری شده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته در مراکز سلامت شهرستان گلپایگان هزار مورد مشاوره از سوی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان انجام شده است، افزود: در مرکز درمانی رئوف 297 مورد، مرکز درمانی عظیمی 325 مورد، مرکز درمانی ابن سینا 205 مورد و در مرکز درمانی مهدی صحت 217 مورد مشاوره انجام شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان با بیان اینکه سه عامل مرگ و میر در کشور ناشی از بیماری قلبی عروقی، حوادث و سرطان‌ها است، گفت: سازمان بهداشت و درمان در سال 96 با اجرای برنامه ایراپِن در راستای مبارزه با بیماری سرطان دستگاه گوارش، بیماری قلبی عروقی و دیابت بیماری اقدامات مؤثری انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در بهمن و اسفند ماه سال گذشته با اجرای طرح خطر سنجی افراد بالای سن 30 سال 82 نفر ارزیابی شدند، افزود: 82 مورد بیمار دیابتی، 112 نفر بیمار مبتلا به فشار خون، 389 نفر کلسترول بالا شناسایی شدند، در راستای پیشگیری از بیماری گوارشی یک هزار 832 نفر غربالگری شدند.

رستمی با اشاره به اینکه در راستای مبارزه با بیماری سرطان سینه در زنان یک هزار 623 نفر شناسایی و معاینه شدند، تصریح کرد: یک مورد سرطان دستگاه گوارشی شناسایی و به فوق تخصص دستگاه گوارش معرفی شد.

وی با اشاره به فعالیت‌های واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان گلپایگان، گفت: در سال گذشته 11 هزار مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 21 هزار مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی شهرستان، 322 مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی مشکوک، معدوم‌سازی 3 هزار و 300 کیلوگرم مواد غذایی فاسد، یک مورد پلمپ مواد غذایی و 56 مورد به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان بیان داشت: در راستای پیشگیری از حوادث ترافیک در هفته آینده مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی در مدارس شهرستان برگزار و به نفرات برتر جوایزی اهدا می‌شود.

رستمی با اشاره به اینکه شایع‌ترین بیماری در شهرستان گلپایگان تب مالت که در سال 94 آمار مبتلا به بیماری تب مالت در شهرستان 92 مورد بوده است، گفت: از سوی شبکه بهداشت و درمان با همکاری جهاد کشاورزی و شبکه دامپزشکی جلسات آموزشی با هدف کاهش بیماری تب مالت برای کشاورزان و دامداران برگزار شده است.

وی افزود: با آموزش در راستای ارتقای آگاهی بین کشاورزان و دامداران سال گذشته میزان مبتلایان به بیماری تب مالت 50 درصد کاهش داشته است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان با بیان اینکه ثبت الکترونیکی پرونده سلامت از اقدامات مؤثر دولت در راستای طرح تحول سلامت است، گفت: پرونده الکترونیکی سلامت تاکنون برای 30 درصد از جمعیت 88 هزار نفری زیرپوشش در شهرستان گلپایگان تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه تکمیل پرونده سلامت الکترونیکی برای تمام جمعیت زیرپوشش شهرستان به زودی محقق خواهد شد، گفت: 130 میلیون تومان برای تکمیل زیر ساخت‎های نرم افزاری، سخت افزاری و نصب دستگاه لمپ هزینه نیاز است.

رستمی با اشاره به اینکه از سال 93 تاکنون 19 پروژه بهداشت و درمان با زیربنای 8 هزار و 800 مترمربع در شهرستان با کمک خیرین و دولتی به بهره‌برداری رسیده است، گفت: مرکز ان آی سی یو، بخش مراقبت نوزادان، بخش جراحی زنان و مرکز درمانی ابن سینا در سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه پروژه احداث مرکز درمانی محله فیلاخص به زودی کلنگ‌زنی خواهد شد، گفت: پست برق بیمارستان مهم‌ترین نیاز که 200 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.

رستمی گفت: مرکز درمانی ابن سینا با زیربنای 500 مترمربع در شهر گلپایگان با پیشرفت فیزیکی 45 درصد در حال احداث که برای تکمیل 455 میلیون تومان هزینه در بردارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان افزود: تکمیل کلینیک تخصصی بیمارستان امام حسین(ع)، مرکز آموزش بهورزی و سالن آموزش در سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه در شهرستان گلپایگان 22 خانه بهداشت روستایی و 7 مرکز خدمات جامع سلامت درمانی شهری و روستای وجود دارد، افزود: در شهرستان 13 پایگاه که از این تعداد 8 مرکز مستقل و 5 مرکز درمانی به خدمات‌دهی مشغول هستند.

رستمی با اشاره به اینکه تنها بیمارستان دولتی شهرستان بیمارستان 115 تختخوابی امام حسین(ع) گلپایگان است که در حال حاضر در این بیمارستان 250 پرسنل و پرستار و 25 پزشک متخصص به شهروندان بومی و غیربومی خدمات درمانی ارائه می‌کنند، بیان داشت: در بیمارستان امام حسین(ع) با کمبود پزشک رادیولوژی مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 6 بیمار مبتلا به ایدز در شهرستان شناسایی شدند، تأکید کرد: عرضه قلیان در چایخانه‌ها ممنوع و مورد پیگرد شبکه بهداشت و درمان قرار دارد.



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.