کرمان؛

اولين جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دريايی در كرمان

مدير شيلات جهاد کشاورزی گفت: عدم آگاهی مردم از ارزش‌های غذايی آبزیان از علل مصرف پايين آنهاست.

اولين جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دريايی در كرمان به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ بنا به اعلام روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان كرمان، ابوالقاسمی مدير شيلات اين سازمان با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف آبزیان در استان كرمان،گفت: با توجه يه اهميت قرار گرفتن ماهی و آبزيان در سبد غذایی خانوارها به عنوان غذاي سلامتي و ايجاد زمينه‌های فرهنگ سازی در خصوص ترويج مصرف ماهی و آبزيان اولين جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دريايی در كرمان برگزار مي شود.

وي افزود: هدف از برگزاری اين جشنواره بالا بردن مصرف سرانه آبزيان در جامعه و آشنايي خانواده ها با مزايای مصرف ماهی مي‌باشد.

 ابوالقاسمي در ادامه اظهار داشت: مصرف سرانه آبزيان در استان بسيار پايين است و در این خصوص ایجاد زمینه های فرهنگ سازی مصرف آبزیان از طریق برگزاری جشنواره های غذاهای دریایی و کلاس های آموزشی طبخ آبزیان دارای اهمیت ویژه ای می باشند به اين جهت مديريت شيلات استان در روز پنجشنبه 31 فروردين ماه در يكي از دبيرستانهاي شهر كرمان اولين جشنواره طبخ آبزيان را برگزار مي كند.

انتهای پیام/س

 

 

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.