باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می دهد؛

بازی با احساسات برای عضوگیری در بازاریابی شبکه ای/ فریب سودجویان را نخوریم

یکی از اساسی ترین ترفندهای بازاریابی شبکه ای برای عضو گیری و حفظ مجموعه ها، بازی با احساسات افراد بخصوص جوانان است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از اساسی ترین ترفندهای بازاریابی شبکه ای برای عضو گیری و حفظ مجموعه ها، بازی با احساسات جوانان است. لیدرهای این شرکتها در واقع برای بازی با احساسات افراد به ویژه جوانان، دوره های لازم را هم دیده اند!
 
قدم اول استفاده از اعتمادی است که به کسی که شما را به ای کار دعوت مینماید دارید. معمولا کسی از شما دعوت به کار میکند که مورد اعتماد شماست و شما او را حقیقتا قبول دارید. اما از آن طرف، هر فرد موظف است از کسانی دعوت به کار نماید که بیشترین حرف شنوی را از وی دارند.
 
در این شرکتها لیستهای مخصوصی تهیه شده است تا فرد بتواند از بین تمام کسانی که میشناسد، بهترین طعمه ها را جدا کرده و از آنها برای ورود به این بازی تلخ دعوت نماید. این اولین قدم پشت پرده این شرکتها برای کور کردن چشم انسان بر روی حقایق است. همین سیاست باعث میشود که شما در اثناء کار به شدت از طریق همین فرد و بالادستیها تحت فشار روانی قرار بگیرید و مجبور شوید که به اکراه بسیاری از خواسته های آنها را برآورده نمائید.
 
قدم دوم معرفی کار به شماست. بازاریابی شبکه ای در این مرحله به عنوان یک بهشت معرفی میگردد. بازاریابی را تجارت مدرن معرفی میکنند و چنان وانمود مینمایند که بشر به زودی به سمت این نوع از تجارت خواهد رفت و کسانی که در این زمینه پیشتاز نباشند، به زودی نام و پشیمان خواهند شد. آنان برای این کار از بخشی از تاریخ استفاده مینمایند که وانمود میکنند که تجارت در سطح جهان سیری داشته است و نهایتا به صنعت بازاریابی شبکه ای رسیده است.
 
این در حالی است که هیچ یک از انواع قبلی تجارت منسوخ نشده است و با از بین رفتن هریک، نظام اقتصادی کل دنیا مختل خواهد شد. بعلاوه بازاریابی شبکه ای بیشتر به یک بازی شبیه است تا در پشت آن همان شرکتهای هرمی بتوانند راه خود را ادامه دهند. بازاریابی شبکه ای در سایر کشورها نیز تجربیات تلخی را به بار آورده است و بیشتر شرکتهای بازاریابی شبکه ای در سطح جهان معمولا 5سال بیشتر عمر نمیکنند.
 
بازاریابی شبکه ای به هیچ وجه چنان که گفته میشود در سایر کشورها موفق نبوده است. بصورتی که سیل اعتراضاتی علیه بازاریابی شبکه ای در سایر کشورها(خصوصا امریکا) به راه افتاده است . بنابراین این دعا که بازاریابی شبکه ای یک تجارت مدرن است که در حال گرفتن جهان میباشد نیز، چیری جز توهم و ادعای بی اساس نیست.
 
در واقع در این گام، با استفاده از واژه های پر آب و تاب و استفاده از اصطلاحات به ظاهر علمی و مدرن، تلاش میشود تا از احساسات شما سوء استفاده شود. این قسمت از سناریو خصوصاً قشر دانشجو را بیشتر تهدید میکند.

گاهی بازاریابی شبکه ای را مساوی با تجارت الکترونیک میدانند، در حالی که بازاریابی شبکه ای هیچ تلازمی با تجارت الکترونیک ندارد. 
 
قدم سوم استفاده از عنصر زرق و برق جهت سوء استفاده از احساسات شماست. در این بخش چنان بازاریابی شبکه ای را معرفی میکنند که پر درآمدترین شغل جهان است و شما را به همه خواسته های مادیتان خواهد رساند.
 
وعده درآمدهای چند میلیونی یا حتی چندصد میلیونی، چیزی است که خصوصاً جوانان را به خوبی تحریک میکند تا حداقل چند صباحی در این کار وارد شوند، غافل از آن که خارج شدن از این کار آنقدرها هم که بنظر میرسد ساده نیست. در این بخش معمولا دارایی عده معدودی که توانسته اند به درآمدهای آنچنانی برسند به رخ شما کشیده میشود و نوعی احساس حرص در شما ایجاد میشود تا بتوانند از شما جهت رسیدن به مقاصد خود استفاده نمایند.
 
اما با یک حساب سرانگشتی میتوان محاسبه کرد که با صرف نظر از مشکلات شرعی این کار، احتمال رسیدن شما به چنان درآمدهایی تنها اندکی بیشتر از 0% است. 
 
قدم چهارم، استفاده از گره ها و عقده های درونی شماست. این طبیعی است که هر فرد در زندگی خود دارای کمبودهایی بوده باشد. زندگی اساساً عبارت است از تلخی ها و شیرینی ها. اما این در این شرکتها با ترفند عجیبی، این کمبودهای شما را پیدا میکنند، آنها را تبدیل به عقده کرده و مدام شما را توسط آنها تحقیر میکنند تا بیشتر برای آنان کار کنید.
 
روش کار آن است که به بهانه آموزشها (خصوصا قانون جذب که خرافه ای بیش نیست) از شما خواسته میشود تا لیستس از آرزوهای خود را آماده کرده و آن را تحویل بالادستی خود دهید. (شما هم مثلا در آرزوهای خود مینویسید که میخواهید کاری کنید که مادرتان برای ادامه زندگی هیچ کمبود مادی و مالی نداشته باشد و به آسودگی زندگی کند).
 
وی سپس هرکجا که از شما سستی ببیند، این آرزوها و عقده ها را به رخ شما میکشد و شما را به خاطر آن که نمیتوانید آنها را برآورده نمائید تحقیر میکند. این یکی از ناجوانمردانه ترین اقدامات ایشان جهت سوء استفاده از احساسات جوانان است. و این مسئله زمانی شدت پیدا میکند که فرد در محرومیت و فقر رشد کرده باشد. البته برای تکمیل این نقشه شوم، از طرف دیگر زرق و برق های دنیوی و زندگی مجلل دیگر افراد را به رخ شما میکشند تا آرزوهای شما را به عقده تبدیل نمایند.
 
اینجا دو نکته قابل تأمل است: 1. بر فرض که تهیه لیست آرزوها واقعا ضروری باشد، چه نیازی وجود دارد که شما آن را به کس دیگری تحویل دهید؟ چرا نباید آن را نزد خود نگاه دارید؟ 2. اگر شما در لیست آرزوها خود بنویسید که آرزو دارید مطابق فرامین الهی و در راستای برآورده کردن اوامر او عمل نمائید، آنها به شما چه خواهند گفت؟ اگر بگوئید که پول برای شما اهمیت ندارد، چه عکس العملی از خود نشان خواهند داد؟ قطعا این افراد به ظاهر دلسوز، خیلی سریع دست از سر شما بر خواهند داشت. 
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۵ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
بنظر من شرکتی که مجوز داره و خودش تولید کننده اس شبکه سازی کنه یا نکنه هیچ ضرری برا جوانایی که عضو شدن نداره شرکتی که دولت ازش حمایت کنه دیگ لزومی نداره افرادی که اطلاع زیاد ندارن نظر بدن و کسایی که میخان کار کنن رو منصرف کنن
Iran (Islamic Republic of)
بهمن
۰۴:۰۳ ۲۱ مرداد ۱۳۹۸
سلام..خدمت دوستان عزیز....طمع چیزیه که همه رو به خیلی از کارها وا میداره...این شرکتها هم اطاق فکر دارن...اگر رشد هم باشه برا خودشونه...و این بازاریاب بدبخت ضربشو میخوره...من شرکت پخش عمده مواد غذایی دارم...وقبل از تاسیس شرکتم..در این بازاریابی ها بودم...وتجربه کافی دارم....فقط قربانی نشید...کاری بکنید ریش وقیچی همیشه دسته خودتون باشه..کت تنه خودتون باشه...چون شرکتها بازاریابی هم اگه جواب بده منافع خودشون در راءس ه....حمالیش برا شماها هستش...پس بهتره گرفتاره این شرکتها نشید...ریسک نکنید...دنبال حرفه وکاره آبرو مندانه با تحقیقات وسیع وگسترده کارتون رو شروع بکنید..ضمناً هر کاری علاقه میخواد...علاقه عشق به کاری که انجام میدید خیلی مهمه...
Iran (Islamic Republic of)
بنده خدا
۱۴:۰۲ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
بازاریابی شبکه ای سرابی بیش نیست .
Iran (Islamic Republic of)
متین بلوری
۱۹:۳۱ ۱۱ خرداد ۱۳۹۷
به نظرم بازاریابی شبکه ای یکی از پر سود ترین و پول ساز ترین شغل های دنیاس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۸ ۱۱ آبان ۱۳۹۶
انشالله تمام داعشی ها نابود میشن .مرگ بر داعش
Germany
هادی
۱۴:۰۱ ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
با سلام
جالب که یک مرجع خبر که باید اصل خبررسانی و اطلاع رسانی باشه و نه موضع گیری و خبر سازی.اگر واقعا بدنبال بررسی موضعی میگردید اونو رو هم از دید افراد موففق و هم از دید افراد که دوام و پایداری در کارشون نداشتن بررسی کنید و یک تنه جبهه گیری نکنید تا بازاریابی شبکه ای اینجور در ذهن افراد جامعه خدشه دار نشه.مثلا ما نمیتونیم بگیم تجارت ناموفق داریم بلکه تاجرج ناموفق داریم .
و لازم است بدانید قانون جذب کامل علمی بوده که در صورت تمایل منبابع معتبر آن را برایتان ذکر میکنم. رجوع کنید به کتاب ها و سخنان دکتر فرهنگ ،دکتر آزمندیان

با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
آراد
۲۰:۲۸ ۱۷ فروردين ۱۳۹۶
درود بر شما. منبع اصلی درآمد رسانه های خبری از طریق تبلیغات تامین میشه و کار بازاریابی شبکه ای حذف این تبلیغاته بنابراین مشخصا جهت گیریتون طبیعیه دوست عزیز!چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.. امروز خودمون شاهدیم که همه چیز رو به اینترنتی شدن میره.. خریدو فروش و حتی تاکسی گرفتن. خرید مایحتاج زندگی از طریق شرکتهای بازاریابی قانونی یک پیشرفت بسیار روتین است. پس بیایم کمی پیشرفت رو بپذیریم دوستان..
Iran (Islamic Republic of)
بی طرف
۱۷:۲۷ ۱۵ فروردين ۱۳۹۶
سلام حرفای شما درست شاید چنین کار هایی صورت بپذیره اما نه در شرکت های بازاریابی شبکه ای قانونی شما چرا متعصبانه مقابله میکنید چندین نفر میخاین نشونتون بدم که از این کار قانونی و شرعی که شورای نگهبان هم به تازگی شرعی بودن اون رو تاید کرد میلیونر شدند و درامد ها ی چن صد میلیونی دارند با دوسال کار کردن در این حرفه یادتون باشه همه میلیاردر نمیشن نه تو این کار نه نه تو کار دیگه این به اندیشه و اصولی کارکردن بستگی داره لطفا یاد بگیریم درمورد چیزی که قانونی و شرعی هست نظری ندیم و یادبگیریم اسمشو خراب نکنیم نوشته های شما مصداق شرکت های هرمی اسیت نه بازاریابی شبکه ای
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۴ ۱۳ فروردين ۱۳۹۶
اگه راست میگید جلوشون رو بگیرید.من خیلی فریب خورده دیدم که حرف و منطقشون خیلی بی پایه و اساس هست.ودارن تبلیغ درس نخوندن و نفرت از درس رو برای سنین کنکوری ها ایجاد میکنن.
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
محمد مهدی نعمتیان
۲۱:۳۹ ۱۴ فروردين ۱۳۹۶
نظرتون محترم دوست عزیز اما این اتفاقاتی که داره میفته از افردای سر میزنه که کار رو به صورت غیراصولی انجام میدن در صورتیکه ذات کار خوبه و از ارگانهای رسمی و قانونی کشور نظیر شورای محترم نگهبان مجوز فعالیت داره. امیدوارم با همت و تلاش ما و کمک مسئولین فرهنگ درست اینکار جایگزین بشه و باعث رونق اقتصاد کشورمون بشه