یزد؛

همه با هم باید برای کاهش آسیبها وارد عمل شویم

برای کاهش آسیب های اجتماعی باید حجاب و عفاف، صیانت از امنیت عمومی و حقوق شهروندی در جامعه نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ علی ملازاده جانشین ستاد مرکزی ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت کشور گفت: برای کاهش آسیب های اجتماعی باید حجاب و عفاف، صیانت از امنیت عمومی و حقوق شهروندی در جامعه نهادینه شود.

 ملازاده با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره کاهش آسیب های اجتماعی افزود: برای رفع آسیب های اجتماعی راهکارهای مناسب باید در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی از طلاق ، حاشیه نشینی ، اعتیاد و مفاسد اخلاقی بعنوان چهار آسیب اجتماعی جدی یاد کردند اظهار کرد: همه با هم باید برای کاهش آسیبها وارد عمل شویم.


جانشین ستاد مرکزی ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت کشور، اجرای برنامه های آموزشی برای مردم، مدیران و کارکنان، آشنایی با تخلفات و تحقق دولت الکترونیک را از مهمترین اولویت این ستاد در صیانت از حقوق شهروندی بیان کرد.


ملازاده با بیان اینکه این ستاد 2 رویکرد صیانت از حقوق شهروندی و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب را در برنامه دارد افزود: همچنین برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برای 25 دستگاه در قالب 310 بند، تکلیف مشخص شده است.


جانشین ستاد مرکزی ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت کشور بر استفاده از ظرفیت های مردمی و سازمان های مردم نهاد در زمینه های مختلف تاکید کرد و گفت: هر کجا که مردم وارد عمل شدند به موفقیت هم دست یافتند.


وی از فعال شدن هیات های رسیدگی به تخلفات خبر داد و افزود: کاهش تخلفات، افزایش رضایتمندی را به همراه دارد.


بازرس ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت کشور هم در این نشست گفت: ادارات استان یزد در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و صیانت از حقوق شهروندی اقدامات ارزشمندی انجام داده اند.


یونس نوبخت استفاده از ظرفیت های مردمی ، استفاده از مراکز علمی و دانشگاهی ، بهره مندی از نطرات و پیشنهادات ائمه جمعه و جماعت، برگزاری کلاسهای آموزشی در مدارس ، مساجد و مراکز علمی را از جمله این اقدامات بیان کرد.


استاندار یزد هم در این نشست گفت: موضوع عفاف و حجاب بسیار فراتر از پوشش آن است که جنبه ظاهری و باطنی دارد که عمده آن به جنبه باطنی آن برمی گردد.


سید محمد میرمحمدی با بیان اینکه همه افراد باید حجاب و پوشش اسلامی خود را رعایت کنند افزود: حقوق شهروندی یکی از شعارها و وعده های دولت یازدهم بود که محقق شد.


وی تصریح کرد: منشور حقوق شهروندی طبق اصل 134 قانون اساسی خط مشی دولت برای پیشبرد حقوق انسانی است.


29 آذر 1395 رئیس جمهوری روز دوشنبه منشور حقوق شهروندی شامل 23 سرفصل و 120 ماده به همراه ساز و کار اجرا و نظارت بر حسن اجرای حقوق شهروندی و همچنین ارجاعات قانونی مواد آن را امضا و رونمایی کرد.


در این متن علاوه بر مقدمه به موضوعاتی همچون حق حیات، سلامت و کیفیت زندگی، حق کرامت و برابری انسانی، حق آزادی و امنیت شهروندی، حق مشارکت در تعیین سرنوشت و حق اداره شایسته و حسن تدبیر پرداخته شده است.


حق آزادی اندیشه و بیان، حق دسترسی به اطلاعات، حق دسترسی به فضای مجازی، حق حریم خصوصی، حق تشکل، تجمع و راهپیمایی، حق تابعیت، اقامت و آزادی رفت و آمد، حق تشکیل و برخورداری از خانواده، حق برخورداری از دادخواهی عادلانه، حق اقتصاد شفاف و رقابتی، حق مسکن و حق مالکیت دیگر حقوقی است که این منشور به آنها اشاره کرده است.


همچنین حق اشتغال و کار شایسته، حق رفاه و تامین اجتماعی، حق دسترسی و مشارکت فرهنگی، حق آموزش و پژوهش، حق محیط‌ زیست سالم و توسعه پایدار و حق صلح، امنیت و اقتدار ملی' از دیگر حقوق مندرج در منشور حقوق شهروندی است.
انتهای پیام/ ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.