کرمانشاه؛

نگهداری شیرینی عید در یخچال

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از خانواده‌ها خواست تا شیرینی عید را تنها در یخچال نگهداری کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز کرمانشاه ؛ وی هشدار داد: خانواده‌ها از پنهان کردن شیرینی در کمد و مکان‌های گرم و مرطوب خودداری کنند و جعبه‌های شیرینی را تنها در یخچال نگهداری کنند.
بهمن خدادادیان با بیان اینکه شیرینی خشک بهترین نوع شیرینی برای عید است، گفت: مدت تعطیلات عید طولانی است و خرید شیرینی خامه‌ای یا مربایی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

وی افزود: فسادپذیری این نوع شیرینی‌ها به خاطر مواد اولیه آنها بسیار بالاست و نگهداری طولانی‌مدت آنها توصیه نمی‌شود.

خدادادیان تصریح کرد: شیرینی نخودی به خاطر خشک بودن و نیز حجم اندک بهترین شیرینی عید است و توصیه می‌شود در صورت خرید شیرینی، بسته‌های آن حتما در یخچال نگهداری شود.

این کارشناس بهداشت افزود: در شیرینی خشک به طور معمول آب فعال کم است و میکرواُرگانیسم‌ها در این شرایط کمتر رشد کرده و این نوع شیرینی‌ها دیر فاسد می‌شوند.


انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار