تبریز؛

تولید سالانه بیش از 260 هزار تن انگور در ملکان

فرماندار ملکان از تولید سالانه بیش از 260 هزار تن انگور در ملکان خبرداد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محمدباقر خانی گفت: از طریق بخش خصوصی دو واحد فرآوری ضایعات در ملکان راه اندازی شده که قادر است روزانه بیش از 10تن ضایعات کشمش را تبدیل به فراورده های خوراکی و کمپوست کند.
وی گفت: از این ضایعات 10نوع محصول و مشتقات کشمش تولید و روانه بازار مصرف می شود.
فرماندار ملکان با اشاره به اینکه سالانه بیش از 260 هزار تن انگور در ملکان تولید می شود، افزود: متاسفانه تنها 7 واحد تولیدی و بسته بندی کشمش در شهرستان وجود دارد که فعالیت آنها هم در زمینه تمیز کردن و بسته بندی کشمش است.
خانی خاطر نشان کرد: در شهرستان ملکان در 4 فصل بهار برگ و غوره، تابستان انگور تر،پاییز کشمش و در فصل زمستان فخری و دوشاب می توان به بازار مصرف فرستاد که متاسفانه واحدهای تبدیلی در این زمینه ایجاد نشده است.
وی افزود: این شهرستان با در اختیار داشتن ناحیه و شهرک صنعتی در 200هکتار با تمام زیر ساخت ها آماده سرمایه گذاری است و بخش خصوصی می تواند در زمینه صنایع تبدیلی از جمله کشمش سرمایه گذاری کند.  
شهرستان ملکان با تولید 260هزار تن انگور رتبه اول استان و سوم کشور را داراست.
 
 
انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار