مشهد؛

تولید 50 هزار تن گوشت قرمز تحت نظارت دامپزشکی

اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه 50 هزار تن گوشت قرمز از ابتدای امسال در این استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در 10 ماهه ابتدای امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در واحدهای تولیدی و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان از ورود 130 تن گوشت حاصل از این دام ها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری کرده اند.
جعفر عطارباشی، دام کشتار شده در کشتارگاه های استان را طی مدت یادشده، بیش از یک میلیون و 550 هزار راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل تمامی کشتارگاه های استان تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد و هیچ گونه نگرانی از بابت مصرف فرآورده های خام دامی حاصل از اینگونه کشتارگاه ها وجود ندارد.

او افزود: لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهردامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسب های سفید رنگ روی دو دست و دو ران دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده توجه کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 1512،  37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند.
انتهای پیام// ف ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.