طرز تهیه چند سوپ زمستانی

هوای سرد، شیشه بخارگرفته، زمین‌ خیس شده از رگبار پاییزی؛ همه و همه در كنار یك كاسه سوپ داغ لحظاتی به یادماندنی را می‌سازند كه همیشه در خاطره‌ها باقی می‌ماند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این روزهای سرد زمستانی، هیچ چیز به اندازه یک سوپ داغ و خوشمزه گرم تان نمی کند. در ادامه طرز تهیه سه نوع سوپ مقوی را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه چند سوپ زمستانی

آش نخود
 
مواد مورد نیاز:
 
پیاز (نگینی خردشده): 2 عدد
گندم (پوست گنده و خیس شده): 1 پیمانه
نخود (خیس شده): 1 پیمانه
ماست: 1 پیمانه
آب گوشت: 1 پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: 2 ق س
پاپریکا: 2 ق س
 
روش پخت:
 
1- داخل تابه ای پیاز را به همراه روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود. سپس به آن نمک و فلفل زده، پس از اینکه پیاز طلایی رنگ شد؛ گندم و نخود (از 12 ساعت قبل با مقداری آب خیس و در این حین چند بار آب آن عوض شده) را افزوده و با مقداری آب روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید. سپس در آن را بسته و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته و لعاب بیندازد.
 
2- آب گوشت را به مواد افزوده و به مدت 30 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
 
3- 15 دقیقه قبل از سرو، 1 پیمانه از آش را برداشته داخل کاسه ای با ماست مخلوط کنید و به آن بیفزایید. سپس با آن مخلوط کرده و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید. بعد داخل ظرفی کشیده و با پاپریکا که از قبل در 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت داده شده، تزیین و سرو کنید.

 

سوپ چغندر
 
مواد مورد نیاز:
 
چغندر (رنده شده): 1 پیمانه
هویج (رنده شده): یک دوم پیمانه
سیب زمینی (رنده شده): یک دوم پیمانه
سرکه: 2 ق س
قرص عصاره مرغ: 2 عدد
آب جوش: به میزان لازم
ورمیشل: یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: 3 ق س
 
روش پخت:
 
1- چغندر را به همراه روغن داخل تابه ای ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
 
2- به ترتیب سرکه، هویج و سیب زمینی را به چغند افزوده و تفت دهید. عصاره مرغ را به همراه آب جوش به مواد اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد با هم جوشیده و پخته شود.
 
3- در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده، سپس ورمیشل را به آن بیفزایید و بگذارید تا بپزد.

 
آش انار
 
مواد مورد نیاز:
 
بلغور: 1 پیمانه
برنج: 1 پیمانه
نخود (نیم پز شده): 1 پیمانه
سبزی آش: 1 کیلوگرم
پیاز (سرخ شده): 1 پیمانه
آب انار: 6 یپمانه
گلپر و سماق: به میزان لازم
گردو (نگینی خرد شده): 1 پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا داغ: به میزان لازم

طرز تهیه چند سوپ زمستانی 
 
روش پخت:
 
1- بلغور، برنج (از قبل به صورت جداگانه با مقداری آب خیس و در این فاصله چند بار آب آن عوض شده) و نخود را داخل قابلمه ای با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.
 
2- آب انار، سبزی (اسفناج، جعفری، تره، گشنیز و نعنا) و پیاز سرخ شده را به مواد افزوده و بگذارید تا سبزی بپزد.
 
3- نمک، فلفل زردچوبه، سماق، گردو و گلپر را به مواد اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
 
4- آش آماده شده را داخل ظرفی سرو کرده و با دانه های انار و نعناداغ تزیین کنید.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.