روش پخت کیبه سیب زمینی در فر

در این مطلب از طرز تهیه غذای خوشمزه و مجلسی کیبه را در فر آموزش میدهیم.

روش پخت کیبه سیب زمینی در فربه گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛  مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر:
 
كره آبكرده 4 قاشق سوپخوری

خرده نان 4 قاشق سوپخوری

سیب زمینی یک و نیم كیلو گرم (6 عدد متوسط)

نمک یک و یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده 2 عدد متوسط

گوشت چرخ كرده 500 گرم

قرص عصاره مرغ (پودر كرده) 2 عدد

خلال بادام 2 قاشق سوپخوری

ادویه مخلوط (هفت ادویه) 1 قاشق چایخوری

جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
 
طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر :
 
قالب كمربندی را به قطر 23 سانتیمتر، با نیمی از كره چرب كنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را بپزید و سپس پوره كنید. پوره سیب‌زمینی، نمك، فلفل و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
 
حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. اكنون قرص مرغ، خلال بادام، ادویه و جوز هندی را به گوشت بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال یك‌سوم از پوره سیب‌زمینی را در قالب بریزید و صاف كنید.
 
سپس نیمی از مخلوط گوشت را رویش بریزید و با نیمی از باقیمانده پوره سیب‌زمینی، روی گوشت را بپوشانید. اینك باقیمانده گوشت را روی پوره سیب‌زمینی بریزید و با باقیمانده پوره سیب‌زمینی روی گوشت را بپوشانید و باقیمانده خرده نان را روی پوره بپاشید.
 
آنگاه باقیمانده كره را روی كیبه بریزید و آن را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد یا تا زمانی كه طلائی رنگ شود، بپزید. همین كه كیبه قدری خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سالاد كلم، هویج و گوجه فرنگی میل كنید.

منبع:عصر 

انتهای پیام/
برچسب ها: پخت ، سیب زمینی ، خوشمزه ، مجلسی ، طبخ ، طعم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.