امکان بهره مندی مدارس از امکانات سرای محلات یا شهرداری‌ها

عضو شورای شهر تهران گفت: مدارس با عقد یک تفاهم‌نامه با سرای محلات یا شهرداری محله می توانند از امکانات این محل ها استفاده کنند.

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از روابط عمومی سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش، مجتبی شاکری عضو شورای شهر تهران در خصوص اقدامات این شورا برای آموزش و پرورش اظهار داشت: همکاری بین آموزش و پرورش و شهرداری تهران بسیار زیاد بوده و برای اینکه آموزش و پرورش امکان همکاری بیشتری داشته باشد می تواند برنامه پنج ساله دوم شهرداری را مطالعه کرد.

وی افزود: بهره برداری از سرای محلات یکی از امکاناتی بوده که آموزش و پرورش می تواند انجام دهد. بسیاری از مدارس شرایط برگزاری برخی فعالیت‌ها را به دلیل کمبود بودجه و یا نداشتن فضا و بقیه مشکلات ندارند اما امکان استفاده ازامکانات سرای محلات را دارند.

شاکری گفت: اگر این فعالیت در سرای محلات، بوستان ها و فرهنگسراها را در کنارهم بگذاریم شاهد نوعی عدالت شهروندی بوده و اگر همه این فعالیت‌ها را از جنبه مالی ارزیابی کنیم مبلغ قابل توجهی است که شهرداری به آموزش و پرورش کمک می کند.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه مدارس می توانند با عقد یک تفاهم‌نامه خیلی ساده با سرای محلات و یا شهرداری محله خودشان از امکانات سرای محلات به صورت رایگان استفاده کنند، بیان کرد: مدارس می توانند از امکانات بوستان ها نیز استفاده کنند و در ساعت های خاصی و طبق یک برنامه مشخص دانش آموزان را به بوستان‌ها ببرند و از این شرایط نیز بهره ببرند.

وی گفت: هم اکنون یکی از اعضای شورایاری های محلات، معتمد آموزش و پرورش است تا نیازهای آموزش و پرورش برطرف شود و در صورت وجود مشکل، به شهرداری منتقل می کند.

شاکری در مورد کمک های دیگری که شهرداری به آموزش و پرورش ارائه می کند، گفت: یکی دیگر از این خدمات  که البته غیرمستقیم بوده،به خانواده های بی سرپرست و یا خانواده هایی که زنان سرپرست خانوار هستند و احتمالا دانش آموز دارند، کمک ویژه ای می کند.

وی در خصوص هزینه ایاب و ذهاب دانش‌آموزان استثنایی اظهار داشت: این رقم در سال اول که اجرا شد 3 میلیارد بود اما اکنون به حدود 12 میلیارد تومان رسیده که این رقم خوبی بوده و با این روش رفت و آمد دانش آموزان استثنایی به مدارس رایگان است.

شاکری با اشاره به اینکه گاهی اوقات با انجام برخی ظرافت های خاص و تعامل خوب می توان چند برابر پولی را یک بخش می خواهد را از طریق خدماتی که به آنها می شود جذب کند، تصریح کرد: همکاران ما در شورای شهر بسیار علاقمند بوده تا به مجموعه آموزش و پرورش کمک کنند و با توجه به صداقت و پاکی خاصی که بین قشر فرهنگیان وجود دارد دوستان ما هر کاری که برای این بخش بتوانند انجام دهند دریغ نمی کنند.

عضو شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال آموزش و پرورش بسیار گسترده است و نیاز زیادی به کمک سایر دستگاهها دارد و شما به عنوان عضو شورای شهر چه راهکاری را برای جذب کمک بیشتر پیشنهاد می کنید؟ گفت: گام نخست و مهم این است که از برنامه و بودجه ریزی شهرداری تهران مطلع باشید و بدانید که این برنامه پنج ساله چه بندها و تبصره هایی دارد که می توان از آن بندها برای کمک بیشتر به آموزش و پرورش استفاده کرد.

وی ادامه داد: خیلی دستگاه‌ها از این امکانات استفاده می کنند و به آموزش و پرورش توصیه می کنم تیمی را برای این امر اختصاص دهد و با ریز شدن در این برنامه، بندهای مورد نظر را پیدا کند.

شاکری گفت: مدارس می توانند حتی فرصت های تعطیلی را به شهرداری ها اجاره دهند و از این طریق بودجه ای برای خودشان داشته باشند که این کار هیچ لطمه ای هم به آموزش دانش آموزان وارد نمی کند.

عضو شورای شهر تهران به طرح مساجد دو درب از جمله همکاری های مشترک شهرداری تهران با آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در این طرح برخی مدارس که نمازخانه مناسب ندارند و یا هزینه ساخت را ندارند، فضای لازم را در اختیار شهرداری قرار می دهند و شهرداری یک مسجد و یا نمازخانه مناسب را برای آن مدرسه ایجاد می کند که از آن استفاده شود و درب آن از داخل مدرسه است. درب دیگری هم از بیرون گذاشته می شود تا زمان نماز ساکنان محله بتوان از این مسجد و نمازخانه برای امور معنوی و الهی خود استفاده کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.