بندرعباس؛

هرمزگان رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل

هرمزگان در تولید محصولات خارج از فصل رتبه نخست را در کشور دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سید حسن حسینی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان هشتاد هزار هکتار است.

وی افزود : ازاین سطح پنجاه و دو هزار هکتار آن به کشت سبزی وصیفی و مابقی آن متعلق به گندم وکلزا است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: پیش بینی می شود از سطح حدود یک میلیون وششصد هزار تن محصول تولید وروانه بازارهای هدف شود.

حسینی افزود: به دلیل اجرای مناسب طرح الگوی کشت ، رعایت تاریخ کشت محصولات از سوی کشاورزان، تولید امسال نسبت به سال قبل 20درصد افزایش دارد.

وی گفت :هندوانه ، بادمجان ، سیب زمینی ، گوجه ، فلفل دلمه ای و پیاز از مهم ترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.

حسینی افزود: تاکنون سی هزارتن گوجه فرنگی و صدوهفتاد هزارتن بادمجان برداشت و به بازارهای هدف فرستاده شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیرکشت پیاز امسال نه هزارو سیصد هکتار وفلفل سه هزارو هشتصد هکتار است و پیش بینی می شود پیاز دویست و شصت هزار تن و فلفل هشتاد و پنج هزار تن تا پایان فصل ،برداشت شود.

حسینی افزود : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه ، روسیه ، افغانستان ، اکراین و عراق صادر می شود.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار