بجنورد؛

کاهش 27 درصدی تولید گوشت در خراسان شمالی

تولید گوشت قرمز در 9 ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال 27 درصد کاهش یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، علی مبارکی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : امسال 23هزار و 737 تن انواع گوشت قرمز وسفید در استان تولید شده که شامل 15هزار و 900تن گوشت قرمز و هفت هزار و 800تن گوشت مرغ است.

مبارکی افزود : تاکنون 118هزار تُن شیر و 939تُن تخم مرغ تولید شده است.

وی اظهار کرد : 69واحد پرورش گاو و گوساله پرواری، 125 واحد گاو شیری و 47 واحد پرورش گوسفند و بز در استان فعال است.

مبارکی تصریح کرد : 324 واحد قصابی و مرکز عرضه آلایش خوراکی دام، 386 واحد عرضه گوشت مرغ و مرکز عرضه آلایش خوراکی طیور و 41 فروشگاه مواد پروتئینی زیرنظر دامپزشکی فعالیت دارند .

گفتنی است :خراسان شمالی سه میلیون و 500 هزار واحد دامی دارد.

انتهای پیام/ط

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.